Останні новини - 15-03-2013, 01:03 - sasa 155

У \”Динамо\” будуть особливі проблеми з \”Ворсклою\”

У \”Динамо\” будуть особливі проблеми з \”Ворсклою\”

Відомий вітчизняний фахівець Олег Федорчук міркує про матч 21 туру Прем\’єр-ліги між Динамо і Ворсклою і робить спробу передбачити, як він складеться і закінчиться

 

Динамо – Ворскла.

Прогноз Федорчука — 2:0

 

Ворсклі цілком до снаги створити динамівцям ту напругу, яку їм вдавалося створити в матчах з Чорноморцем і Шахтарем. У центрі поля вони практично не поступалися цим сильним суперникам, та й киян у першому колі обіграли, якщо пам\’ятаєте. Це – комплімент Свистуну, який, напевно, зумів дати команді гарну підготовку. Але є, все-таки, серйозна проблема: Ворсклі дуже важко даються голи. При тому, що полтавці в цих двох іграх не поступалися суперникам у цілому, в атаці вони не такі переконливі.

 

Так що не думаю, що у Динамо будуть особливі проблеми, тим більше, що в матчі з Волинню підопічні Блохіна виглядали переконливо, до того ж, вони будуть пам\’ятати матч з Кривбасом. У тренера Динамо будуть питання зі складом: Гармаш непогано відіграв у центрі, повертається Велозу. Є вибір, і мені здається, що ці гравці доповнюють один одного і цілком можуть грати разом.

 

Те ж стосується групи атакуючих півзахисників. Мехмед трохи не потрапляє в темп гри – він занадто скромний, при своїй непоганій швидкості, практично не йде в обведення, рідко загострює гру. До цієї категорії футболістів можна віднести і Кранчара – ніби як і потенціал є, і удар, але щось не виходить, і гравцеві важко реально допомогти своїй команді в ситуації, коли потрібно переламати хід гри. Безус – різноплановий, може зіграти на різних позиціях, але йому не вистачає швидкості. Він може добре провести матч, але через цю проблему у нього не буде таких яскравих спалахів, як в Ярмоленка, який може додати в певні моменти. Це дуже важливо, тому що саме відрізки можуть допомогти дотиснути суперника (особливо, на початку і наприкінці таймів).

 

Не вистачає Динамо центральних захисників, особливо, які володіють талантом віддати хороший перший пас. Немає цього у Хачеріді, не побачив я цього і у Віди (поки складно пригадати матчі за участю хорвата – як офіційні, так навіть і спаринги, – в яких він не допускав би помилок). А якщо враховувати, що і Коваль не дуже впевнено грає ногами, це велика проблема. У сучасному футболі дуже важливо володіння м\’ячем на своїй половині.

 

football.ua

Погода