Стрічка новин - 10-12-2013, 11:12 - sasa 187

У Динамо намічається велика чистка в керівництві клубу

У Динамо намічається велика чистка в керівництві клубу

Керівництво ФК Динамо (Київ) запропонувало багатьом співробітникам, кому перевалило за 60 років, написати заяву про звільнення за власним бажанням у зв\’язку з виходом на пенсію, повідомляє газета Взгляд з посиланням на одного з динамівців, хто сам потрапив в даний список.

При цьому під скорочення потрапили працівники абсолютно усіх рівнів, рангів і заслуг. Зокрема, заяву підписали чотири віце-президента, в тому числі Віталій Сівков – друга людина в Динамо після Суркіса, зазначає видання.

«Безумовно, ця тема зараз дуже основна в клубі, – каже ветеран Динамо, – вона навіть затьмарила можливу відставку головного тренера Олега Блохіна. Мої колеги сприйняли її по- різному. Деякі відмовилися підписувати заяву, сподіваючись залишитися на посаді після аудієнції у Ігоря Михайловича, інші – зі спокоєм, погодилися дати дорогу молодим. Все-таки незважаючи на всі минулі заслуги працівник повинен йти в ногу з часом, тобто володіти хоча б елементарними навичками роботи з комп\’ютером, як це нещодавно зробив навіть 76 – річний Андрій Біба».

Також вказується, що остаточний список може сформувати тільки президент клубу. І відбудеться це вже найближчим часом.

Нагадаємо, раніше Ігор Суркіс знову спростував можливу відставку головного тренера Динамо Олега Блохіна. За словами президента клубу, він збирається зустрітися з наставником після 12 -го грудня і обговорити, чи є у Олега Володимировича \”здоров\’я , сили і можливість продовжувати працювати\”.

Погода