Міні-футбол - 26-12-2010, 07:12 - sasa 118

У фіналі \”Торсіда\” і \”Миргород\”

У фіналі \”Торсіда\” і \”Миргород\”

У Лубнах підходить до фінішу розіграш відкритого Кубка міста з міні-футболу. У вихідні дні були зіграні півфінальні поєдинки, після яких визначилися фіналісти.

Минулі вихідні дні пройшли у запеклих міні-футбольних баталіях. На майданчику ЗНЗ № 1 відбулися півфінальні поєдинки розіграшу зимового кубка міста. У перший день змагань лубенський «Райз-Максимко» приймав команду «Миргород». Матч завершився бойовою нічиєю – 1:1. У господарів гол провів Володимир Малих. У другому протистоянні зустрілися дві лубенські команди – «Торсіда» і «Дюна». Перемогли торсідівці з рахунком 4:1. Голи: Дубницький, Морозюк, Ковтун, Порощай – Гайдук. Цікаво, що наступного ігрового дня повторилися рахунки перших матчів. Миргородці знову зіграли внічию 1:1 з «Райз-Максимком» (голи: Осипенко – Портяник). А серії післяматчевих пенальті краще виконав «Миргород» – 2:0 на його користь. Забивали – Мисник і Баштовий («Миргород»), не забили – Портяник і Малих («Райз-Максимко»).

У другому півфінальному поєдинку між лубенськими командами перемогла вже 4:1 «Дюна» над «Торсідою» (голи: Гайдук-2, Ященко, Шоха – Порощай). І знову для виявлення переможця пробивалися 11-метрові удари. У торсідівців забивали Пархоменко, Гайдук, Ященко (не забив Шоха), а у складі «Дюни» влучні удари були Морозюка, Ковтуна і Порощая (не забив Величко). Отже, пенальті краще виконали гравці «Торсіди» – 3:2 на її користь. Головний фінальний поєдинок між «Миргородом» і «Торсідою» пройде 30 грудня о 16.00. Тоді і визначиться володар кубка Лубен.

Погода