- 23-06-2013, 10:06 - sasa 416

У Хорошках відкрили стадіон

У Хорошках відкрили стадіон

Триває чемпіонат Лубенського району з футболу. У четвертому турі було забито 29 м’ячів. А у селі Хорошки було місцеве свято – урочисте відкриття оновленого сільського стадіону.

Численні глядачі у Хорошках стали свідками п’яти забитих м’ячів у протистоянні між командами «Вимпел» (Хорошки) – «Скіф» (Войниха). Але господарі поступилися одному з лідерів змагань войнишанам – 3:2 на користь гостей. У переможців голи провели Валерій Хоменко і Юрій Солошенко (два), а у господарів Артур Терешонок і Іван Тихоненко.

Тарандинцівський «Колос» поступився в рідних стінах 1:3 команді «Сталь» (Ждани). На єдиний влучний удар Валерія Демченка гості відповіли голами Анатолія Стеця, Дмитра Захарченка і Євгена Пасічного.

У Новооріхівці місцевий «Кристал» намагався добитися позитивного результату у матчі проти засульської «Сули», але все ж перемогли гості з рахунком 2:1, в яких два м’ячі забив Владислав Нестеренко. У господарів відзначився голом Віталій Фредінський.

У Остапівці місцева команда «СервісПолтава+» була розгромлена 7:0 «Зенітом» з Калайдинець. У явних переможців м’ячі забивали Євген Коваленко, Юрій Голубенко (два), Олександр Михайленко, Володимир Кравецький (два), Євген Ігнатенко.

Інші результати матчів IV туру: ФК «Ісківці» (Ісквіці) – «Вікторія» (Левко-Ромодан) 0:5 (Фурса, Білосорочка-2, Донець, Оршна), «Орбіта» (Вищий Булатець) – ФК «Кснятин» (Снітин) 3:2. На сьогодні лідирують «Скіф» (Войниха) і «Сула» (Засулля), що мають у своєму активі по 12 очок.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода