Останні новини - 13-09-2011, 08:09 - sasa 160

У \”Копенгагена\” серйозна втрата

У \”Копенгагена\” серйозна втрата

У стартовому матчі групового раунду Ліги Європи проти \”Ворскли\” наставник \”Копенгагена\” не зможе розраховувати на Матіаса Йоргенсена, котрий зазнав травми коліна.

 

Під час суботнього поєдинку данської Суперліги капітан \”Копенгагена\” Матіас Йоргенсен зазнав травми, і тепер залишатиметься поза грою приблизно два місяця.

На початку переможного двобою проти \”Люнгбю\” (1:0) Йоргенсен зазнав пошкодження коліна та залишив поле. Після ретельного медогляду стало відомо, що 21-річному захиснику доведеться прооперувати зв\’язки. Таким чином капітан \”Копенгагена\” не зможе допомогти команді принаймні до середини листопада.

\”У Матіаса пошкодженні зв\’язки, що вимагає хірургічного втручання, – відзначив доктор клубу Мортен Бойсен. – Сканування виявило, що хрестоподібна зв\’язка не постраждала, але за допомогою тестів ми перевіримо її функціональний стан. Сама по собі травма зв\’язок коліна означає, що Йоргенсен перебуватиме в лазареті приблизно два місяця\”.

Центральний захисник, котрий провів у складі національної збірної чотири матчі, не зможе допомогти \”Копенгагену\” в більшості поєдинків групового раунду Ліги Європи УЄФА. Зокрема, в четвер, коли у стартовому турі данці прийматимуть полтавську \”Ворсклу\”.

\”Звичайно, я розчарований, що доведеться так багато пропустити, – сказав Йоргенсен. – Так, я не зможу допомогти команді в захоплюючих осінніх поєдинках, але з іншого боку мені трохи пощастило, що непошкодженою залишилася хрестоподібна зв\’язка\”.

 

uefa.com

Погода