Волейбол - 20-11-2021, 12:11 - admin 3969

У Кубку України «Полтавчанка» розпочинає з перемоги

У першому матчі полтавські волейболістки легко обіграли суперниць з Трускавця.
У Кубку України «Полтавчанка» розпочинає з перемоги

Жіноча волейбольна команда «Полтавчанка» стартувала в Кубку України сезону 2021/2.

Сам турнір розпочався з кваліфікаційного раунду, в якому «Полтавчанка» як команда Суперліги участі не брала. А ось вже в основному раунді наші дівчата під час жеребкування потрапили до групи Ж разом з командами «Нафтуся» (Трускавець), «Прометей» (Кам’янське) та «Регіна-2-КОСЛ» (Рівне).

Свій перший матч «Полтавчанка» проводила вчора в Дніпрі проти «Нафтусі» з Трускавця. Суперниці полтавок представляють першу лігу (аналог другої футбольної ліги), тому різниця в класі відчувалася з перших розіграшів. У підсумку «Полтавчанка» здобула впевнену перемогу з рахунком 3:0 (25:12, 25:12, 25:7). Гру наша команда провела в такому складі: Євгенія Баєва, Катерина Слинько, Аліна Стороженко (ліберо), Каріна Сіряцька, Антоніна Біленко (ліберо), Катерина Пономаренко, Марта Щербак, Тетяна Музиченко, Таміла Донець, Анна Шумейко. Найрезультативнішою в складі полтавок стала Євгенія Баєва, яка набрала 19 очок.

Сьогодні «Полтавчанка» зіграє проти немотивованого «Прометея», який після двох перемог вже забезпечив собі вихід з групи (початок матчу о 18:30), а завтра – імовірно ключовий матч проти «Регіни-2-КОСЛ» (початок о 10:00).

Згідно регламенту, до наступного раунду потраплять дві кращі команди групи.

Фото – Прес-служба СК “Прометей” (Кам’янське)

Погода