- 09-03-2013, 11:03 - sasa 146

У Полтаві назріває сенсація?

У Полтаві назріває сенсація?

Відомий вітчизняний фахівець Олег Федорчук міркує про матчі чергового туру прем\’єр-ліги, зокрема про матч у Полтаві і робить свій прогноз

Прогноз Федорчука – 0:0

 

Уболівальники пам\’ятають, як восени, коли Шахтар йшов упевнено, взагалі не втрачаючи очок, я постійно ставив на сенсацію. Всі дивувалися, але вона все-таки грянула – просто трішки пізніше, ніж я прогнозував, з Арсеналом. Цього разу мені теж здається великою ймовірність успіху суперників «гірників». Поясню, чому.

Незважаючи на біль після вильоту з Ліги чемпіонів, в чемпіонаті Шахтарю нічого не треба доводити. І цей матч покаже, чи розуміє Луческу всю глибину проблеми. Можна сказати, що виліт від Боруссії був випадковим, і поставити в Полтаві звичний склад. Але, мені здається, Луческу бачить, що необхідні великі зміни, тому на матч з Ворсклою може вийти кардинально оновлений склад (і в цьому, до речі, шанс Ворскли – перемогою над Динамо вона показувала, що може це використовувати).

 

Не здивуюся, побачивши у воротах Каніболоцького, у захисті – Ісмаїлі, у півзахисті – Гречишкіна, в нападі – чому ні – Будківського, того ж Соболя можна поставити в стартовому складі. Їм, напевно, будуть надаватися шанси себе проявити, і це правильно. Шахтарю треба прогресувати і змінюватися. Упустили такий шанс кілька років тому після Зеніту, але не можна упускати його зараз. Якщо нічого не змінювати, то через рік команда знову не буде виходити навіть з групи Ліги чемпіонів, – пише football.ua.

Погода