- 20-11-2010, 10:11 - sasa 173

У Полтавському районі стартують міні-футбольні турніри

У Полтавському районі стартують міні-футбольні турніри

Завершується футбольний сезон на полях Полтавського району. Залишилося зіграти лише один матч – фінал “Осіннього кубку”, який пройде в суботу в селищі Марківка. О 13:00 годині на поле вийдуть футболісти супрунівської “Дукли” та “Сокола” зі Степного.

А от інші команди можуть готуватися до зимового чемпіонату Полтавського району з міні-футболу, який традиційно пройде на двох майданчиках – у селищі Терешки та Розсошенці.

У Терешках участь візьмуть 10 команд: \”Факел\” (Терешки), \”Спортінг\” (Терешки), \”Золотий орел\” (Степне), \”Юність\” (Терешки), \”Промінь\” (Ковалівка), \”Хапоель\” (Копили), \”Авангард\” (Минівка), \”Головач\” (Головач), \”Спарта\” (Микільське), \”Гренада\” (Микільське).

У Розсошенцях боротьбу за нагороди поведуть 8 колективів: \”Колан\” (Мачухи), \”Краяни\” (Судіївка), \”Дружба\” (Мачухи), \”Терентіївка\” (Терентіївка), \”Сандерленд\” (Супрунівка), \”Абазівка\” (Абазівка), \”Редбул\” (Супрунівка), \”Супрунівка\” (Супрунівка).

Команди у цих зонах стартують вже цієї неділі.  

21 листопада (неділя)
10:00 \”Колан\” (Мачухи) – \”Краяни\” (Судіївка) 

11:00 \”Сандерленд\” (Супрунівка) – \”Абазівка\” (Абазівка) 

12:00 \”Редбул\” (Супрунівка) – \”Супрунівка\” (Супрунівка) 

13:00 \”Дружба\” (Мачухи) – \”Терентіївка\” (Терентіївна)
 
10:00 \”Факел\” (Терешки) – \”Спортінг\” (Терешки) 

11:00 \”Золотий орел\” (Степне) – \”Юність\” (Терешки) 

12:00 \”Промінь\” (Ковалівка) – \”Хапоель\” (Копили) 

13:00 \”Авангард\” (Минівка) – \”Головач\” (Головач) 

14:00 \”Спарта\” (Микільське) – \”Гренада\” (Микільське)

За тиждень візьме старт ще один турнір. У спорткомплексі “Розсошенці” 22 команди розіграють зимовий чемпіонат з міні-футболу присвячений 60-річчю утворення товариства \”Колос\”. За результатами минулого чемпіонату було вирішено команди поділити на дві ліги. У першій зіграють: \”Сокіл\” (Степне), \”Терентіївка\” (Терентіївка), \”Кристал\” (Залізничне), \”Розсошенці\” (Розсошенці), \”Розсошенці-2\” (Розсошенці), \”Ювента\” (Розсошенці), \”Біолог\” (Біологічне), \”Нива\” (Розсошенці), \”ДЮСШ\” (Розсошенці) та \”Олімп\” (Розсошенці).

Учасниками другої ліги стануть: \”Норд\” (Лісові Поляни), \”Дукла\” (Супрунівка), \”Колан\” (Мачухи), \”Калашники\” (Калашники), \”Юність\” (Розсошенці), \”Союзне\” (Жуки), \”Дружба\” (Мачухи), \”Краяни\” (Судіївка), \”Фронт Змін\” (Тахтаулове), \”Куликове\” (Куликове), \”Старт\” (Божківське), \”Фаворит\” (Тростянець).

Погода