Аматори - 29-10-2010, 10:10 - sasa 160

У \”Розсошенців\” – бронза

У \”Розсошенців\” – бронза

Чемпіон на мажорній ноті завершив цьогорічну першість



“Розсошенці” – “Граніт” – 2:0
“Розсошенці”: Сидько, Марченко, Таран, Подробаха, Миколаєнко, Свириденко, Остапенко, Сітак, Стріляний, Мокляк, Манасян.
Запасні: Ниділько, Борсало.
Граніт”: Юрченко, Каренчин В., Каренчин М., Німчин, Старостін, Дубовик, Гапонов, Євченко, Балагура, Кондратенко, Болдирєв.
Запасні: Шандиба, Сидоренко, Кононенко.

Останній матч чемпіонату для розсошан не мав жодного турнірного значення. Забезпечивши собі третю сходинку, чемпіон перетворив гру з “Гранітом” на просту формальність. Хоча поступатися у себе вдома “Розсошенці” не збиралися.

Однак перший небезпечний момент виник саме біля їхніх воріт. Старостін вивів Болдирєва сам на сам з Сидьком. Сергій намагався пробити під поперечину, але м’яч пролетів вище воріт. Одразу відповіли господарі. Свириденко пробивав з гострого кута – Юрченко зіграв надійно. Після активного старту на полі була лише одна команда. Екс-чемпіон підвищував тиск на ворота суперника. Свого господарі досягли на вісімнадцятій хвилині. Багатоходівка на правому фланзі принесла результат. Остапенко віддав на Подробаху, той в дотик запустив по флангу Марченко, який зробив прострільну передачу у штрафний майданчик. Захисник не зміг вибити м’яч, а Миколаєнко в дотик переправив його у ворота. 

У другому таймі гра докорінно не змінилася. “Розсошенці” більше володіли перевагою і ще раз забили. “Граніт” захопився атакуючими діями і прогавив випад розсошан. Господарі ніби знущаючись перепасовувались між собою у штрафному майданчику, а на завершальний удар вивели свого капітана Сергія Свириденка, який підбив підсумок не лише матчу, а й всього чемпіонату, забивши останній гол своєї команди у цьому році. Отож, ФК “Розсошенці” здобувають бронзові нагороди і вже можуть розпочинати підготовку до зимової першості заводу медичного скла.

Погода