- 26-08-2015, 09:08 - sasa 179

У Сорочинцях на етапі Strongman Open переміг силач із Латвії Іварс Грахолскіс

У Сорочинцях на етапі Strongman Open переміг силач із Латвії Іварс Грахолскіс

Під час Сорочинського ярмарку – на Ярмарковій площі – відбувся 4-й етап всесвітньої серії зі стронгмену (силового багатоборства) – Strongman Open Challenge, в якому змагалися атлети з інших країн, України та Полтави.

До програми входили класичні стронгменські вправи: \”прогулянка лісоруба\”, \”лог ліфт\” (підйом поліна 120 кг), \”прогулянка фермера\”, \”дамбл\” (підйом гантелі 80 кг) та \”трек-пул\” (буксування 8-тонної вантажівки). Чемпіон у Сорочинцях визначився за додатковими показниками, оскільки двоє атлетів – Іварс Грахолскіс (Рига, Латвія) і Денис Дубровський (Київ, Україна) набрали по 34 очка. Однак кількість перших місць в окремих видах програми була більшою в атлета з Латвії. На 3-му місці фінішував Валерій Газаєв (Мелітополь, Україна) – 29 очок.

\"У

<!– P { margin-bottom: 0.21cm; } –>

Сорочинці. Всі учасники турніру Strongman Open Challenge

 

На 4-му місці – Євген Шавченко (Вітебськ, Білорусь) – 25,5 очка, на 5-му – Олег Силка (Полтава, Україна) – 16,5 очка, на 6-му – Володимир Левченко (Полтава, Україна) – 14, на 7-му – Геннадій Чипко (Полтава) – 11, на 8-му – Віктор Мариненко (Харків) – також 11 очок.

Тетяна БЕГМА

Погода