Першість Полтавщини - 15-09-2015, 11:09 - sasa 210

У турнірній таблиці першості Полтавщини відбулися значні зміни

У турнірній таблиці першості Полтавщини відбулися значні зміни

У Федерації футболу Полтавської області відбулось чергове засідання контрольно-дисциплінарного комітету (КДК).

У порядку денному було чимало питань. Тому вирішили про таке:

– Про відмову команди \”ДЮСШ Молодь\” Полтава від участі в ІІ колі чемпіонату області з футболу.

ПОСТАНОВИЛИ:

1.Лист про відмову команди ДЮСШ \”Молодь\” (Полтава) від участі в другому колі чемпіонату області з футболу прийняти до відома.
2.Оскільки команда ДЮСШ \”Молодь\” провела менше половини ігор її результати анулювати (підстава ст. 14 п.4 Регламенту).
3.Комітету з проведення змагань внести відповідні зміни в турнірну таблицю.

– Про відмову команд ДЮСШ \”Молодь\” (Полтава), \”Колос\” (Кобеляки\”, ФК \”Миргород\” від участі в Кубку області з футболу 2015 року.

ПОСТАНОВИЛИ:  

1. Інформацію про відмову команд ДЮСШ \”Молодь\”, \”Колос\”, ФК \”Миргород\”  від участі в кубку області з футболу 2015 року взяти до відома.
2. Попередити керівників команд про необхідність в майбутньому виконувати Регламентні норми обласних змагань з футболу .

– Про відмову команд \”Псьол\” (Гадяч), ФК \”Миргород\”, \”Стандарт\” (Нові Санжари), ФК \”Карлівка\” від участі в Кубку ліги з футболу 2015 року.

ПОСТАНОВИЛИ:

1.Інформацію про відмову команд \”Псьол\”,\”Стандарт\” Нові Санжари \”  ,ФК \”Миргород\”, ФК\” Карлівка\” від участі в кубку Ліги з футболу 2015 року взяти до відома.
2.Попередити керівників команд про необхідність в майбутньому виконувати Регламентні норми обласних змагань з футболу.

– Про неявку команд ФК \”Хорол\” та \”Інститут сої\” (Глобине) на матчі відповіді  Кубку ліги 19.07.2015 року.

 
ПОСТАНОВИЛИ:

1.За неявку команд \”Інститут сої\” та ФК \”Хорол\” на матчі відповіді  Кубку ліги  з футболу  19.07 2015 року  командам зарахувати технічні поразки 0:3.
2.Зобов’язати команди \”Інститут сої\” та ФК \”Хорол\”  сплатити  додатковий членський внесок у розмірі 500 грн. (Стаття 3, п. 3.1.7  Дисциплінарних правил).

– Про неявку юнацької команди \”Інститут сої\” (Глобине) на матч першості області з футболу 06.09.2015 року.


ПОСТАНОВИЛИ:

1. За неявку юнацької команди \”Інститут сої\” на матч першості області з футболу між командами \”Харчовик\” (Червоно заводське) – \”Інститут сої\” юнацькій команді  \”Інститут сої\” зарахувати технічну  поразку 0:3.
2.Зобов’язати команду \”Інститут сої\”  сплатити  додатковий членський внесок у розмірі 300 грн. (Стаття 3, п. 3.1.7  Дисциплінарних правил).

– Про відміну матчу № 58 Чемпіонату області між командами \”Фламінго\” (Комсомольськ) – \”Олімпія\” (Савинці) 15.08.2015 року, по причині сильної зливи.

ПОСТАНОВИЛИ:
1.Враховуючи форсмажорні обставини через які матч не відбувся , призначити гру чемпіонату області \”Фламінго\” – \”Олімпія\” на 23 вересня 2015 року в м. Комсомольск. Початок гри 16.00.
2.Команду ФК \”Фламінго\” зобов’язати підготувати крім основного поля  резервне, в разі виникнення форс мажорних обставин  для  проведення гри 23.09.2015 року.

– Про інцидент після матчу чемпіонату області між командами ФК \”Лубни\” – \”Фламінго\” (Комсомольськ), що відбувся 22.08.2015 р.

ПОСТАНОВИЛИ:

1.За неправомірні  та неетичні дії лікаря команди Олешко Геннадія Івановича під час матчу чемпіонату області ФК \”Лубни\” – \”Фламінго\” зобов’язати ФК \”Фламінго\” сплатити додатковий членський внесок в розмірі 500 грн.(підстава ст. 3 п 3.1.7  п 3.2.4 дисциплінарних правил).
2.За несвоєчасне  прибуття на гру арбітрів Потькала Д., Коваленка А., Барило О. зобов’язати кожного сплатити додатковий членський внесок в розмірі 50 відсотків гонорару за матч. (підстава ст. 23 п7.1 регламенту змагань.)
3. Комітету арбітрів дати оцінку якості арбітражу арбітра матчу  Потькала Д. і неетичної поведінки асистента арбітра Барило О. в даному  матчі.
4.Дати доручення офіцеру безпеки  від ФФПО  Родічу Ігорю Олександровичу  проаналізувати можливість проведення матчів на стадіоні \”Центральний в м. Лубни  в зв’язку з систематичними порушеннями правил поведінки вболівальниками.  Повернутися до цього питання на наступному засіданні КДК.

– Про вилучених гравців в матчах чемпіонату та першості області з футболу.

ПОСТАНОВИЛИ:

1. Відсторонити гравця Скляра Сергія (\”Фламінго\”) на 2 матчі чемпіонату області з футболу.
2. Відсторонити гравця Щочку Олександра (ФК \”Рокита\”)на 1 матч чемпіонату та 2 матчі умовно .
2.1 Зобовязати  Щочку Олександра  сплатити додатковий членський внесок  в розмірі 400 гривень. (підстава Ст. 5 п 5.1.11дисциплінарних правил)

– Про апеляційну скаргу футбольного клубу \”Нафтовик\” (Петрова-Роменка) Гадяцького району на рішення КДК Гадяцького району  від 01.09 2015 року.

 

ПОСТАНОВИЛИ:

1.Рекомендувати ФФ Гадяцького району, як колективному члену ФФПО провести  роботу з метою якісного  покращення проведення змагань в районі (питання безпеки учасників, якісний арбітраж, незаангажований склад КДК та інше) у відповідності до Статуту ФФПО,
2.Рекомендувати ФФ Гадяцького району провести перегравання матчу ФК \”Нафтовик\” – ФК \”Сини Ланів\” повністю на нейтральному полі в зручний для обох команд час.
3.Федеріції футболу Полтавської області   забезпечити проведення даної гри арбітрами комітету арбітрів ФФПО при умові офіційного звернення до ФФПО.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода