- 04-07-2013, 05:07 - sasa 215

У Ворскли – новий головний тренер

У Ворскли – новий головний тренер

Згідно вимог УЄФА та Федерації футболу України (стаття 37 Регламенту атестації) головним тренером команди Прем\’єр-ліги може бути фахівець, у якого є чинний тренерський PRO-диплом УЄФА та відповідна ліцензія.

Враховуючи це, головним тренером команди Ворскла призначено Момот Анатолій Юрійович, який має чинний тренерський PRO-диплом УЄФА та відповідну ліцензію. Сачко Василь Вікторович у ранзі старшого тренера і раніше продовжить керувати навчально-тренувальним процесом і відповідати за підготовку команди. На сьогоднішній день це вимушена ротація, оскільки керівництво Ворскли бачить на посаді головного тренера саме Василя Сачко, про що і було проінформовано в мас-медіа.

Футбольний клуб Ворскла шукає вихід із ситуації. У зв\’язку з тим, що цього року Центр ліцензування ФФУ не проводить додатковий набір на курси для отримання PRO-диплому УЄФА, футбольний клуб Ворскла звернувся з проханням до ФФУ направити Василя Сачко на навчання в будь-яку іншу країну, щоб він якомога швидше отримав PRO-диплом УЄФА та офіційно очолив команду.

 

Прес-служба ФК Ворскла

Погода