Останні новини - 24-12-2012, 09:12 - sasa 154

У \”Ворскли\” – перший потенційний новачок

У \”Ворскли\” – перший потенційний новачок

Півзахисник білоруського \”Бресту\” Валерій Куценко прибуде до Полтави на перші навчально-тренувальні збори. Його розглядають як імовірне поповнення полтавської команди.

 
\"Валерій26-річний Куценко народився в Кременчуці, де і почав займатися футболом. Звідти перебрався до \”Дніпр\”, провівши за його другу команду два десятки матчів. Після того центральний півзахисник перейшов до \”Оболоні\”, за яку протягом 2006-2010 років зіграв більше 100 матчів. Коли наставник киян Юрій Максимов переїхав до Кривого Рогу, то Куценко вирішив піти за ним. На початку 2012 року його запросили в білоруський клуб \”Брест\”.
 
За білорусів Куценко провів 12 матчів, забивши тричі і віддавши чотири результативні передачі. Разом з ним \”Брест\” посів восьму сходинку в таблиці, виконавши завдання керівництва, а також вийшов до чвертьфіналу національного кубка. Куценко виконував у команді кутові і штрафні удари, а в матчі проти \”Белшини\” в кінці жовтня відзначився одразу двома результативними передачами і голом.
 
Крім \”Ворскли\”, Куценком також цікавилися ще два українських клуби. Серед сильних сторін Валерія також виконання стандартів, нижче пропонуємо подивитися його гол у ворота донецького Металурга ще в бутність гравцем \”Оболоні\”.

 

Євген БРИЖ

football.ua

Погода