- 15-07-2012, 09:07 - sasa 172

У восьмій групі перемагали гості

У восьмій групі перемагали гості

ФК «Лубни» – ФК «Пирятин» 1:2 (1:0).                                        
«Шишацький кубок». VIII група. І тур. Лубни. Стадіон «Торпедо». 165 глядачів. + 23С.
Судді: Я. Опришко, С. Зеленський, О. Авраменко (усі – Кременчук).
ФК «Лубни»: Болюх, Ліхтанський, Загоруйко, Нечипоренко, Романенко, Захарченко, Стригунов, Головко, Козлов, Морозенко (Бойко, 58), Брага (Бабенко, 83). Тренер: А. Гришанович.
ФК «Пирятин»: Четверіков, Федан, Морозюк, Бриленко (Шоха, 46), Гайдук, Сердюк, Кирпмченко, Букша, Медяник, Дудка, Проскурня.  Тренер: С. Плетінь.
Голи: Ліхтанський (15) – Букша (82), Медяник (90).

 

Це був стартовий поєдинок в Лубнах шостої групи. До омолодженої команди господарів завітали пирятинці, підсилені досвідченими лубенцями – Сергієм Гайдуком, Олександром Шохою, Ігорем Морозюком та Євгеном Четверіковим. Було і не дивно – наставник Сергій Плетінь їхав за перемогою, а у планах команди вихід з групи. Але перший тайм показав, що юні лубенці вміють вправно вести атаку і вміло захищати свої ворота, а ще й влучно пробивати. Це вдало і результативно виконав юний Богдан Ліхтанський, який на 15 хвилині потужним ударом з 35 метрів вколотив «смугастого» у самісіньку «дев’ятку» – 1:0 повели господарі.

 

Такий рахунок тримався майже до завершення матчу. До цього голами могли відзначитися пирятинці Сергій Гайдук, Андрій Букша, Роман Кирпиченко, а також лубенці Дмитро Нечипоренко, Олександр Брага. Зрівняли гості рахунок за 8 хв. до фінального свистка – Андрія Медяника збив у штрафній голкіпер лубенців. Пенальті! Пирятинець Андрій Букша завдав удару, але страж воріт Владислав Болюх відбиває м’яча, але автор пенальті добиває його у ворота – 1:1. А на останніх секундах основного часу досвідчений Андрій Медяник знову виходить «віч на віч» з воротарем і цього разу забиває переможного м’яча – 2:1 і пирятинці везуть три важливі очки з Лубен. Цікавий факт щодо матчу в Лубнах: асистентом  арбітра була юна Олена Авраменко, яка сподобалася глядачам. Отже, на теренах футбольної Полтавщини все більше у суддівстві пробують свої сили жінки. Результат іншого поєдинку у VIII групі: «Локомотив» (Гребінка) – ФК «Рокита» 1:2.

Юрій КЛИМЧЕНКО

 

\"Лубни

 

\"Лубни

 

\"Лубни


\"Лубни

 

\"Лубни

Погода