Матчі - 22-11-2013, 04:11 - sasa 162

U21. Ворскла дотисла Чорноморець на останній хвилині

U21. Ворскла дотисла Чорноморець на останній хвилині

Ворскла ― Чорноморець ― 1:0
Протокол

Перший тайм матчу проходив у постійній боротьбі. Моментів було зовсім обмаль. Хіба у Ворскли можна згадати удар Павлика після подачі зліва. М\’яч пролетів вище «дев\’ятки». Аналогічний шанс був у Юрія десятьма хвилинами пізніше, але пробити, як слід, молодому півзахиснику не вдалося.

Одесити відповіли ударом Слінкіна зі штрафного, м\’яч зрадницьки підстрибнув перед Казаковим, але для Олексія це не стало проблемою.

На початку другого тайму ворскляни володіли ініціативою, однак у одеситів був шанс вийти вперед. Слінкін вийшов сам на сам із воротарем, але Казаков відмінно зіграв на виході. За п\’ять хвилин до кінця матчу господарі заробили пенальті, але Рябушко пробив у нижній лівий від воротаря кут, Мартищук удар відбив, – інформує прес-служба біло-зелених.

Після чого тренерський штаб Чорноморця поміняв воротаря. Безрук, який вийшов на заміну, провів на полі «сухим» лише три хвилини. Після пасу із правого флангу, м\’яч заметушився у штрафному майданчику. За мить Павлик пробив в один дотик по воротах – гол! Це був уже майже кінець поєдинку. Гостям вже не лишалося часу, аби відігратися. Сьома перемога підопічних Володимира Прокопиненка в сезоні і наразі молодіжний склад Ворскли посідає 10 місце.

Погода