Матчі - 08-11-2013, 08:11 - sasa 163

U21. Ворскла програла Карпатам із хокейним рахунком

U21. Ворскла програла Карпатам із хокейним рахунком

Першість U21
Ворскла ― Карпати ― 4:5
Протокол

Веселі матчі цього сезону видає молодіжний склад Ворскли. Команда у 16 матчах першості не зіграла жодного разу внічию. Крім того, підопічні Володимира Прокопиненка багато забивають, правда і пропускають теж чимало.

Ось і в останній зустрічі з льівівськими Карпатами було забито аж 9 м\’ячів. Щоправда, перемогу у цьому надрезультативному матчі здобули гості з хокейним рахунком – 5:4.

Вже на 5-й хвилині матчу швидка комбінація Карпат призвела до голу. Відзначився Амбросій Чачуа – 0:1. Полтавці відігралися досить швидко. Подача у штрафний призвела до того, що м\’яч влучив у руку захиснику. Пенальті пробив Баранник і зробив це точно – 1:1.

Після чого восрклянам вдалося забити ще один гол, але його скасували через офсайд. А от гості свій шанс використали. З пенальті, призначений за гру рукою, відзначився Подоляк – 1:2. Господарі відповіли відмінною комбінацією, в результаті якої Рябушко відмінним ударом  з лінії штрафного вразив дальній кут – 2:2.

Львів\’яни знову змогли вийти вперед. Білий потужним ударом зльоту вразив нижній кут воріт. Біло-зелені мали ще два моменти, але забити в самому кінці тайму їм не вдалося.

На початку другого тайму Будник встановив результативну нічию – 3:3. Скористався Євген передачею з глибини поля. Однак львів\’яни знову вийшли вперед. Тищенко після подачі кутового точно пробив головою.

Під кінець матчу суперники обмінялися голами – у господарів забив Яременко, а у гостей Маркович. 4:5 – у підсумку.

Погода