- 24-01-2012, 01:01 - sasa 171

Уболівальник продав футболіста з аукціона eBay

Уболівальник продав футболіста з аукціона eBay

Заповзятливий фанат \”Ювентуса\” вирішив допомогти своїй команді позбутися форварда Амаурі і виставив 31-річного гравця для продажу на відомому інтернет-аукціоні eBay. Фанат отримав пропозиції в 10 млн євро за футболіста. Про це повідомляє izvestia.com.ua.

Зараз Амаурі переживає не найкращі часи. У цьому сезоні бразильський форвард з італійським громадянством не зіграв жодного матчу, хоча отримує зарплату в 70 тис. євро на тиждень.

Причина відсутності ігрової практики полягає не в травмі, а в конфлікті з головним тренером Антоніо Конте, який відразу після приходу в клуб заявив, що не розраховує на футболіста. Але виявилося, що все це ще півбіди.

Форвард, який переїхав в Турин із «Палермо» в 2008 році за 22 800 000 євро, був проданий невідомому меценату, причому без власної згоди.

У найкоротші терміни на лот надійшло 78 заявок, з найвищою пропозицією в 10 млн євро. В оголошенні обіцялося доставити лот до місця призначення протягом чотирьох днів. Всі витрати з доставки продавець зобов\’язався взяти на себе. При цьому окремо зазначалося, що повернення грошей за товар не передбачено.

Погода