Новини - 03-09-2015, 01:09 - sasa 145

Україна – Білорусь: де дивитися?

Україна – Білорусь: де дивитися?

У п\’ятницю, 4 вересня, напередодні поєдинку кваліфікації ЄВРО 2016 Україна-Білорусь на каналі \”Футбол 1\” стартує марафон, присвячений нашій головній команді.

Готуватися до протистояння українців з білорусами глядачі каналу \”Футбол 1\” розпочнуть у п\’ятницю в компанії топ-гравців нашої національної команди. У 16:00 на каналі відбудеться прем\’єра документального серіалу власного виробництва \”Головна команда\”, в якій зірки збірної України поділяться враженнями від поєдинків Кваліфікації ЄВРО і розкажуть про настрій перед зустріччю зі збірною Білорусі.

О 17:15 на каналі \”Футбол 1\” стартує програма \”Головна команда\”, в якій ведучий проекту Іван Гресько і коментатор матчу Віктор Вацко проаналізують кадрову ситуацію в збірній України і розкажуть останні новини з табору нашої команди.

У суботу о 17:30 в програмі \”Головна команда\” Іван Гресько в компанії експертів Євгенія Левченка і Йожефа Сабо розберуть можливі сценарії поєдинку і дадуть прогнози на гру. О 18:50 на глядачів каналів \”Україна\” та \”Футбол 1\” чекає головна подія дня – Кваліфікаційний матч ЄВРО 2016 Україна – Білорусь, який буде коментувати з місця подій на \”Арені Львів\” Віктор Вацко. Після закінчення зустрічі експерти проекту \”Головна команда\” також обговорять всі ключові моменти протистояння. Крім того, у проекті – флеш-інтерв\’ю з учасниками поєдинку.

Погода