Стрічка новин - 11-01-2013, 08:01 - sasa 165

Україна вщент програла росіянам

Україна вщент програла росіянам

Юнацька збірна України U18, не дивлячись на вдалий старт на Міжнародному турнірі ім. Гранаткіна, невдало зіграла у півфіналі, де її суперниками були господарі − збірна Росії. Опоненти виявилися сильнішими: фінальний рахунок зустрічі 4:1.
 
Перший тайм видався несприятливим для нашої команди. Вже на сьомій хвилині росіянам вдалося відкрити рахунок. У карному майданчику Денисов прийняв м’яч та віддав пас на Єфремова, який й забив перший гол. Господарям поля вдалося подвоїти перевагу протягом десяти хвилин: Єфремов зробив дубль, опинившись на вістрі контратаки збірної Росії. Він же був учасником третьої гольової атаки у першій половині гри. Після паса Єфремова Давидов легко переграв голкіпера українців та довів рахунок до 3:0. Тренерський штаб збірної України зробив висновки та замінив захисника Ткачука на Качарабу.
 
Не можна сказати, що наші гравці віддали перемогу росіянам без бою. Соболь, Міранян та Радченко намагалися завдавати ударів у відповідь, але їм кілька разів не пощастило. М’яч або проходив біля стійкі воріт, або ж наші нападники не дотягувалися до нього.
 
На початку другого тайму українці спробували притиснути суперників до воріт і це їм спочатку вдавалося. Після кількох невдалих спроб завершити атаку влучними ударами, підопічні Олександра Петракова втратили ініціативу та дозволили перевести гру на власну половину поля. Подача кутового у бік воріт Сарнавського завершилась ще одним голом − цього разу забив Лисов.
 
Українці робили все, щоб зламати хід гри на свою користь. Один на один виходив Радченко, але з-під його ніг м‘яч забрав голкіпер росіян Лобанцев. Перед цим Артем також невдало пробив по воротах суперників. Ще декілька замін у складі нашої команди, нажаль, привели до очікуваного результату лише на останніх хвилинах, коли вдалося забити гол престижу. Після розіграшу останнього у цій зустрічі кутового відзначився Качараба.

 

Склад збірної Україна: Сарнавський (к), Ткачук (Качараба, 41), Полегенько, Шевчук, Танковський (Яремчук, 63), Габелок (Яструб, 60), Радченко (Завійський, 72), Міранян, Чумак, Сизий, Соболь.

 

Нагадуємо, що ворсклянин Дмитро Кравченко, який брав участь у попередніх трьох матчах отримав травму.

 
У фіналі збірна Росії зустрінеться зі збірною Санкт-Петербургу. А от збірна України за третє місце побореться з фінами. Доля бронзових нагород турніру вирішуватиметься 13 січня о 14:30 за київським часом.

 

ФФУ

Погода