Новини - 25-01-2010, 04:01 - sasa 217

В одній стрілецькій вправі – дві \”бронзи\”

В одній  стрілецькій вправі – дві \”бронзи\”

Кульова стрільба. Кубок України

Минулої суботи, 23 січня, у Львові завершився Відкритий Кубок України зі стрільби з пневматичної зброї. У цьому турнірі два наші земляки стали бронзовими призерами. Причому, в одній і тій же стрілецькій вправі – ГП-6 у стрільбі з пневматичної гвинтівки. У змаганні чоловіків третій результат показав майстер спорту міжнародного класу Владислав Григоренко, а в турнірі юнаків на третю сходинку п\’єдесталу пошани зійшов майстер спорту Андрій Сировня.

Григоренко за підсумками другого старту вибив 594 очка з 600 можливих. А у фінальній серії із 10 пострілів він набрав 100,5 очка. Найгірше наш земляк виконав п\’ятий постріл, в якому влучив у 9,1 очка. Та вже в наступному пострілі, шостому, Владислав набрав 10,6 очка.

У турнірі юнаків Сировня у першому старті у цій же вправі вибив 587 очок, а у фінальній серії – 99,8 очка. Ще один наш земляк – Євген Конвісар став фіналістом Відкритого Кубка України у стрільбі зі швидкострільного пістолета (вправа МП-8). Він посів підсумкове 6 місце, вибивши у фінальній серії 181,6 очка.

Степан СТАВКОВИЙ

Погода