- 23-03-2014, 08:03 - sasa 218

В Олімпії добре “стріляє” Стрельцов!

В Олімпії добре “стріляє” Стрельцов!

ФК «Лубни» – «Олімпія» (Савинці) 3:3 (2:2).
Товариський матч. 23 березня. с. Солониця Лубенського району. Стадіон ім. Костенюк. +15С. 59 глядачів.
Судді: Ю. Юрченко, М. Гайдук (обидва – Лубни).
«Лубни»: Рябуха, Куций, Загоруйко, Тупоровський, Сергієнко, Жаріков, Богомаз, Арнольд Ебенгу, Захарченко, Ковтун, Сол Ламіне. На заміни виходили: Гноєвий, Бувалець, Романенко, Бойко, Мірошниченко, Копанціцин, Порощай, Мандрика, Артеменко, Сіріл Дзенку. Тренер: А. Гришанович.
«Олімпія»: Макаренко, Рудченко, Левцун, Гришанович, Стрельцов, Диндіков, Бажан, Осипенко, Богиня, Ситник. На заміни виходили: Кулик, Цибулько, Овдієнко, Саркіс, Аксентьєв, Шеремет, Яківець, Осипеко, Власенко. Тренер: В. Гришко.
Голи: Ковтун (21), Бувалець (86), Гноєвий (118) – Богиня (2), Стрельцов (14, 116).

Футбольні колективи Полтавщини продовжують підготовку до нового сезону, проводячи навчально-тренувальні збори, до яких входять і контрольні поєдинки.

Це вже другий за тиждень товариський матч між лубенцями і миргородцями. Перший у Петрівцях, що на Миргородщині, завершився перемогою олімпійців – 4:2. Але не в рахунках тут справа, а у награванні складу обох команд, визначенню фізичних кондиції та лечение остеохондроза на цей час того чи іншого гравця, перевірка новачків колективів. У складі «Олімпії» на полі дебютував цього дня Вячеслав Аксентьєв, який перебуває на оглядинах в команді.

Серед підопічних тренера Анатолія Гришановича вперше лубенські футболки вдягнули українець Євген  Жаріков і камерунець Сіріл Дзенку, який, до речі, вправно виконав функції центрального захисника і гра якого сподобалася присутнім глядачам. Попереду в команд продовження підготовки до чемпіонату області-2014 і нові матчі-спариги.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода