Стрічка новин - 02-10-2013, 05:10 - sasa 219

В Україні припиняє існування ще один футбольний клуб

В Україні припиняє існування ще один футбольний клуб

«Динамівці» з Хмельницьоуого на найближчу гру у Кривий Ріг не їдуть.

Доходить до логічного завершення епопея з хмельницьким «Динамо». У клубу немає грошей, а міська та обласна влада просто відмовили у допомозі.

«Я сказав міському голові Сергію Мельнику, що грошей на виїзну гру нема і розпускаю команду, він же відповів, що допомагати не буде. Подзвонив губернатору Василю Ядусі, який сам сказав, щоб розпускали. Більше у боргову яму лізти я не хочу. Ви би знали скільки вже у мене боргів…», – каже директор хмельницького «Динамо» Валерій Крохан.

Футболісти «Динамо» без зарплат роз\’їхалися по своїх домівках.

«Гравці вже три місяці не отримують зарплати, а працівники клубу — рік. Я ж також найманий працівник. Якщо клуб припине своє існування, футболісти автоматично отримають статус вільних агентів. Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України дав нам десять днів відстрочки у проплаті внесків, шість з яких вже пройшло. Ми написали лист у ПФЛ, що через скрутне фінансове становище на найближчу гру у Кривий Ріг не поїдемо», – розповідає Валерій Крохан.

Таким чином, якщо «Динамо» зарахують технічну поразку, у клубу ще буде шанс врятуватися, але, якщо хмельничани не вийдуть на ще одну гру, їх автоматично знімуть зі змагань.

Нагадаємо, що 4 жовтня «динамівці» мали зіграти у Кривому Розі проти «Гірника».

 

Газета Є

Погода