Інтерв'ю гравців, тренерів - 21-06-2012, 09:06 - sasa 151

Вадим Євтушенко: \”Потримаю інтригу\”

Вадим Євтушенко: \”Потримаю інтригу\”

Головний тренер Ворскли Вадим Євтушенко, всього два тижні як прийняв команду, але вже встиг познайомитися з новим колективом, склавши думку про футболістів, з якими йому доведеться працювати.

– Вадим Анатолійович, розкажіть, як прийняв вас новий колектив, вже придивилися один до одного?
– Знайомство пройшло, вважаю, позитивно. Відразу з моїми помічниками намітили робочий графік. Зараз все по плану. Тренуємося з чотирнадцятого числа в дворазовому режимі. 19 червня з ранку провели повноцінне тренування, а ввечері зіграли спаринг із молодіжним складом \”Шахтаря\”, в якому дали можливість проявити себе всім виконавцям, які перебувають з нами на зборі. Адже мені потрібно було познайомитися не тільки з гравцями основного складу, з можливостями яких я був знайомий і раніше, але і з молоддю, з нашим найближчим резервом. Зараз ведемо пошуки виконавців, які будуть запрошені на перегляд, з метою посилення команди. Комплектація зараз завдання першорядне.

– Які позиції плануєте зміцнювати?
– Днями до нас приєднаються кілька гравців різних ігрових амплуа. Поки про них говорити не буду. Потримаю інтригу, але скажу, що ці хлопці з прицілом відразу в основний склад. Вони іноземці з досвідом гри на пристойному рівні. Сьогодні ми відправили чотирьох футболістів додому, вони продовжать готуватися поки з молодіжним складом. Але талановиті, безумовно, є.

– Що хотіли побачити у матчі з молоддю гірників?
– Цікаво було подивитися, як команда буде виглядати. Хлопців на окремих позиціях, познайомитися з абсолютно новими для мене іменами, чисто візуально побачити, як вони розуміють футбол. Певну інформацію ми отримали, але вона для внутрішньої роботи з моїми помічниками.

 – Не можемо не запитати про враження, яке справила на вас збірна України?
– Прикро, звичайно, що команда вибула зі змагань. Українці показали непоганий рівень гри, але, напевно, десь не вистачило майстерності з Англією, особливо в першому таймі, щоб реалізувати свої моменти. Потрібно вміти приймати іноді й нестандартні рішення для того, щоб вразити ворота. Мені здалося, що аж надто прямолінійно діяли наші хлопці біля воріт англійців.

 

Прес-служба ФК \”Ворскла\”

Погода