- 13-07-2012, 05:07 - sasa 141

Вадим Євтушенко: \”Селін і Курилов – гравці \”Ворскли\” до кінця року!\”

Вадим Євтушенко: \”Селін і Курилов – гравці \”Ворскли\” до кінця року!\”

Керівництво клубу прийняло рішення ще на півроку залишити захисників у Полтаві, про що заявив головний тренер Вадим Євтушенко.

\”З цими хлопцями вийшла неординарна ситуація: вони справді отримали цікаві пропозиції, були налаштовані переходити\”, – відповів Євтушенко на запитання кореспондента Football.ua. \”Проте керівництво клубу прийняло рішення: у найближчі півроку їх не відпускати.
 
Наше правило – коли гравець отримує цікаву пропозицію, то ми не будемо йому перешкоджати. Однак зараз у Ворсклі склалася така ситуація, що ми не можемо відпустити відразу п\’ятьох гравців. Та плюс ще троє закінчили свою кар\’єру. Всі прекрасно розуміють, що навіть Динамо або Шахтар, якби п\’ятьох їх провідних виконавців запрошували, скажімо, Мілан або Челсі, також не погодилися б на такі переходи.
 
Як би не було прикро цим хлопцям, але вони повинні залишатися професіоналами. Тим більше, ми вчора розмовляли з ними про це. Я сподіваюся, що їх інтерв\’ю були записані до цієї зустрічі, тому що після вчорашньої бесіди з президентом вони були налаштовані продовжувати роботу з нами.
 
Перед ними стоять великі завдання: Селіну потрібно грати так, щоб не втратити місце в основі збірної, а Курилов має всі шанси, щоб стати кандидатом до збірної. Те ж стосується і Безуса. І якщо хлопці будуть прогресувати, то хороші пропозиції від них нікуди не подінуться\”, – вважає Євтушенко.
 
Нагадаємо, Селін і Курилов у своїх інтерв\’ю заявили, що хотіли б піти з Ворскли. Перший має пропозицію від Динамо, другий пройшов перегляд у Шахтарі.

Погода