- 14-07-2013, 11:07 - sasa 166

Вадим Євтушенко: І у Карпат, і у Ворскли буде недолік гостроти в атаці

Вадим Євтушенко: І у Карпат, і у Ворскли буде недолік гостроти в атаці

Прогноз на матч у Львові робить колишній наставник ворсклян Вадим Євтушенко.

 

Цікаво, що із п\’яти матчів під керівництвом Євтушенка, Ворскла здобула лише одну перемогу і саме над Карпатами, вдома ― 3:1.

Прогноз Євтушенка. Карпати – Ворскла – 1:1

В обох командах змінилися головні тренери, але вони виглядають зараз протилежностями: у одних склад оновлено практично повністю, в інших – практично не змінився. Те, що в Полтаві відбувається на тренерському посту – це загадка, чому так сталося за останній рік. Мені складно коментувати це, оскільки я сам нещодавно був головним тренером цієї команди. Тому я так скажу: у ворсклян більш зіграна команда, вони довго працюють цим складом, та й посилилися Дедечком, а це непогано.

У Карпат великі зміни в команді, але тренер у них досвідчений, який, як ми бачили по роботі Севідова у Говерлі, вміє налаштовувати своїх підопічних. Що стосується цього матчу, то можу сказати ― Ворсклі, простіше стартувати на виїзді, адже Карпатам складніше. Уболівальники будуть пильно стежити за оновленою командою, і це – додатковий психологічний тиск на футболістів Карпат. Посилення у львів\’ян непогане, в оренду з Дніпра взяті хороші гравці. Але все одно – і у Карпат, і у Ворскли буде недолік гостроти в атаці, ні одна, ні інша команда не вирішили до кінця цю проблему, – поділився своїм прогнозом на матч Євтушенко сайту Football.ua.

Погода