Стрічка новин - 29-01-2013, 10:01 - sasa 181

Вадим Євтушенко: \” У кожного новачка \”Динамо\” – є шанс стати гравцем основи\”

Вадим Євтушенко: \” У кожного новачка \”Динамо\” – є шанс стати гравцем основи\”

Екс-наставник \”Ворскли\” Вадим Євтушенко оцінив трансферну політику \”Динамо\” в зимову перерву

– Очевидно, що команда обрала дещо інший вектор трансферної політики, ніж у попередні роки – він спрямований на посилення складу молодими і перспективними українськими футболістами. Це дуже хороша ідея, яка, сподіваюся, виправдає себе, адже для українців «Динамо» – не порожній звук. Хотілося б, щоб ці хлопці розуміли: одне тільки запрошення в Київ не робить їх на голову сильніше, їм потрібно рости. Сподіваюся, що в оточенні сильніших виконавців цей процес пройде набагато швидше, ніж в їх колишніх клубах.

У кожного є шанс стати гравцем основи – Цуріков і Сидорчук із запорізького «Металурга» можуть заграти, якщо у них вийде проявити себе краще, ніж іншим. Згадайте 1985 рік, коли після двох провальних років в команду влилися Рац і Яремчук – футболісти з другої ліги, яких тоді особливо ніхто й не знав. Що до хорвата Віди, то, не бачивши його в дії живцем, складно давати якісь характеристики – йому потрібно докласти багато зусиль, щоб витіснити когось з основної обойми. Але, якщо цього гравця брали в бундеслігу, значить, бійцівських якостей йому не позичати.

Це ж стосується і Євгена Селіна – це гравець збірної, його брали в «Динамо» з надією на те, що він закриє проблемну позицію. Хороші шанси на місце в основі і у Романа Безуса – все ж у порівнянні з минулим роком конкуренція на цій позиції в «Динамо» зменшилася. Футболістові потрібно якомога швидше змужніти. Хлопець він здібний, і все залежить тільки від нього самого, – цитує слова Євтушенка \”Спорт-Экспресс в Украине\”.

Погода