Новини - 26-11-2021, 03:11 - admin 4191

Вакула й Бондаренко взимку залишать «Ворсклу»?

Про таку ймовірність повідомляє телепрограма «Футбольний формат», яка виходить на каналі «Еспресо».
Вакула й Бондаренко взимку залишать «Ворсклу»?

Зимова перерва – традиційний час для змін у складах футбольних команд. Іноді вони є косметичними, а часом перестановки носять глобальний характер.

Якщо говорити про «Ворсклу», то вже до закінчення першої частини сезону 2021/22 відомо як про перше поповнення, так і про можливі втрати. Раніше полтавський клуб оголосив про укладення контракту з 21-річним нападником Венсаном Тіллем та попередньої угоди з вихованцем кременчуцького футболу Андрієм Бацулою, який раніше вже одягав біло-зелену футболку, хоча лише дублюючого складу «Ворскли».

На цьому тижні журналісти телепрограми «Футбольний формат» повідомили, що в другій частині чемпіонату Юрій Максимов не розраховує на гравця атакуючого плану Владислава Вакулу та захисника Валерія Бондаренка. Обидва гравці з’явилися в Полтаві влітку, перейшовши з донецького «Шахтаря» на правах оренди. Спочатку Вакула й Бондаренко мали ігрову практику й з’являлися на полі навіть в матчах Ліги Конференцій проти КуПСа. Однак поступово обидва перестали виходити на поле, а Владислав Вакула в одному з матчів прийняв участь у зворотній заміні й достроково залишив поле. За інформацією «Футбольного формату», обидва гравці взимку повернуться в «Шахтар».

Можливо, наразі ситуація є саме такою. Однак, на наш погляд, вірогідність такого розкладу не є стовідсотковою. Наприклад, влітку ЗМІ поширювали інформацію про те, що «Ворсклу» точно залишить хорватський півзахисник Іван Пешич, який знову буде відданий в оренду. Проте цього не відбулося й Пешич став корисним команді в період, коли частина гравців випала через травми й хвороби.

Також нагадаємо, що прямо по ходу першого кола «Ворсклу» залишив півзахисник Луїзао, який зараз виступає вдома в Бразилії за ФК «Байя».

Погода