- 06-08-2013, 11:08 - sasa 227

Іван Бондар – арбітр матчу Ворскла – Іллічівець

Іван Бондар – арбітр матчу Ворскла – Іллічівець

Стала відомою суддівська бригада, яка обслуговуватиме матч 5 туру Прем\’єр-ліги у Полтаві

Головним арбітром матчу Ворскла ― Іллічівець буде Іван Бондар із Києва. На рахунку 32-річного столичного рефері цього сезону лише один матч у якості головного рефері. Бондар судив гру першого туру в Запоріжжі між місцевим Металургом та Іллічівцем. Тоді маріупольці здобули свою першу і поки що єдину перемогу в чемпіонаті ― 1:0. Бондар показав чотири попередження: по дві кожній з команд. Цікаво, що Бондар судив ще один матч за участю Іллічівця. У 30-му турі минулого сезону він обслуговував матч у Дніпропетровську в якому Дніпро розгромив команду Миколи Павлова – 7:0.

Щодо матчів Ворскли, то в активі Бондаря є лише одна гра. Минулого року він судив матч Кубка України в Чернігові проти Десни. Тоді, нагадаємо, біло-зелені здобули перемогу – 2:1. А ось що стосується матчів Прем\’єр-ліги, то київський рефері буде вперше судити матч за участі полтавців.

Допомагатимуть Бондарю судити матч асистенти арбітра ― Володимир Жарий з Павлограда та Олександр Якименко з Києва. Додаткові арбітри ― Сергій Даньковський та Павло Чижевський ― обидва з Києва. Резервний арбітр ― Володимир Висоцький (Запоріжжя). Спостерігач арбітрів ― Сергій Задіран (Дніпропетровськ).

Нагадаємо, що матч Ворскла ― Іллічівець відбудеться у суботу, 10 серпня, у Полтаві на стадіоні Ворскла. Початок о 17 годині. Пряма трансляція на каналі Футбол.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода