- 22-09-2015, 11:09 - sasa 151

Іван Катков виступить на чемпіонаті Європи з настільного тенісу

Іван Катков виступить на чемпіонаті Європи з настільного тенісу

Збірна України з настільного тенісу вирушила на особисто-командний чемпіонат Європи з настільного тенісу, який відбуватиметься в Єкатеринбурзі (Росія) – 25 вересня – 4 жовтня.

У складі чоловічої збірної України виступатиме полтавець Іван Катков, а також Коу Лей, Ярослав Жмуденко і Олександр Дідух. В Єкатеринбурзі визначаться переможці та призери в усіх розрядах: особистому, парному, міксті та командній першості.

Саме з командної першості й розпочнеться турнір, в якому чоловіча збірна України дебютує в елітному командному дивізіоні – \”Дивізіон чемпіонів\” (топ-16 збірних). 25-26 вересня відбудеться груповий раунд, в якому чоловіча збірна України гратиме у групі В (Німеччина, Іспанія, Польща, Україна). Тут чвертьфінали пройдуть 27 вересня, півфінали – 28 вересня, фінал – 29 вересня. Після командної першості розпочнуться змагання особистого чемпіонату Європи.

Минулого року (2014) на командному чемпіонаті світу в Токіо (Японія) збірна України у \”Дивізіоні чемпіонів\” (топ-24) цим же складом сенсаційно посіла 15-е місце, у матчі за 13-е місце українці в Японії програли Франції (0:3). В Єкатеринбурзі група В – найсильніша, до неї увійшли три збірні, які на минулорічному командному чемпіонаті світу увійшли до топ-16: Німеччина – 2 місце, Польща – 9-е, Україна – 15-е місце.

Аркадій СПИЦЯ

Погода