- 22-12-2014, 07:12 - Націоналіст 175

Іван Кривошеєнко: \”Сачко не дуже мені довіряв\”

Іван Кривошеєнко: \”Сачко не дуже мені довіряв\”

Іван Кривошеєнко залишає Ворсклу. Цей факт підтвердив сам гравець в інтерв\’ю сайту football.ua.

 

– Іване, за наявною інформацією, ви розлучаєтеся з Ворсклою?
– Так, у мене закінчується контракт, який клуб не став продовжувати, тому з січня я – вільний агент.

– Які варіанти продовження кар\’єри будете розглядати?
– Зараз у мене немає якоїсь конкретики, але хочеться, щоб клуб грав на хорошому рівні, ставив завдання, розвивався. Щодо конкретної країни або чемпіонату не стану гадати – для мене головне, щоб був хороший колектив зі здоровими амбіціями. Звичайно, в пріоритеті українська Прем\’єр-ліга – вважаю, наш чемпіонат досить цікавий для гравців навіть високого класу, і мені, звичайно ж, хотілося б продовжити виступи тут. Але і від зарубіжних чемпіонатів не зарікаюся – тим більше, якщо там буде можливість грати на гарному рівні. Самі розумієте, в Україні складна фінансова ситуація – там не платять, тут не можуть ставити завдання. А я пограв у Ворсклі – команді, де все стабільно, тому знижувати планку немає бажання.

– У нинішньому сезоні ви зіграли 7 матчів у Прем\’єр-лізі і 2 в кубку країни. Ніби й немало, щоб продовжити співпрацю.
– Взагалі, я ж грав зазвичай більше, це тільки в останній рік вибився з колії. Була в один час травма, а ще мені не дуже довіряв Василь Сачко. А якщо тренер не довіряє, то проявити себе важко. Але ж тренер собі не ворог – якщо він не ставив, значить, у нього хто кращий – той на поле, я так сподіваюся. Значить, раз не підійшов йому – буду в іншій команді свій рівень доводити. Тим більше, що ще відчуваю в собі сили ще 2-3 роки пограти на хорошому рівні.

– І все ж, з якими емоціями будете згадувати час, проведений у Ворсклі?
– Я провів у Ворсклі 3,5 роки, встиг зіграти 96 матчів (6 голів) в чемпіонаті і кубку країни, а також у Лізі Європи. Тут чудові вболівальники, керівництво, хороший колектив. Насамперед, згадую Лігу Європи. Вдячний Миколі Петровичу Павлову за те, що запросив мене, довіряв, ставив. Тоді я відіграв багато міжнародних матчів, забив румунському \”Динамо\”, сподіваюся, допоміг команді вийти в груповий етап єврокубка. Було багато хороших матчів – Бухарест, Ганновер, Копенгаген. Багато приємних спогадів. Весь проведений час у Ворсклі – це хороша пам\’ять на все життя.

– До самого міста Полтава ви встигли звикнути?
– Звичайно. У мене тут дитина зростала, сім\’ї дуже подобалося. Місто хороше, клімат. Хотілося б залишитися тут, але це футбольне життя. Взагалі ж я живу в Києві.

– Як підтримуєте форму після завершення осінньої частини сезону?
– Я грав не так багато, як мені хотілося б, тому не так сильно втомився. З дружиною відпочивати нікуди не їздили – залишився вдома, побачив батьків. У Києві на ЦСКА збираємося пограти з ветеранами, хлопцями, які приїхали з відпусток. Компанія дуже пристойна – з хорошими футболістами приємно вийти на майданчик. Крім того, працюю з тренером з фізпідготовки, тому що прекрасно розумію, що взимку треба буде переходити в нову команду і там себе проявляти. Так що тримаю себе у формі.

Артур Валерко

Погода