Прес-конференції - 26-09-2013, 10:09 - sasa 192

Василь Сачко: Була справжня кубкова гра

Василь Сачко: Була справжня кубкова гра

Післяматчева прес-конференція старшого тренера Ворскли Василя Сачка

– Волинь хороша команда, рідна для мене. Я починав у цій команді. Волинь – команда нестандартна, незручна. Сьогодні діями своєї команди я задоволений, створили багато моментів, але забити не пощастило в основний час. Я дуже радий, що ми сьогодні виграли за такої підтримки. Прийшло чимало глядачів, за що я їм і вдячний. Вітаю всю Полтаву. Була справжня кубкова гра.

– Як вам Яховіч? Здалося, що він сьогодні діяв на позиції під нападником…
– Він грав форварда, а Янузі грав під нападником. Ми випустили їх удвох на поле. Вони взаємозамінні футболісти. Якщо Янузі висувався вперед, я просив Яховіча трохи назад відходити. Грою його я задоволений, але ми чекаємо від нього більшого.

– Віталій Володимирович Кварцяний завжди був таким? І тоді коли ви грали під його керівництвом?
– Віталій Володимирович завжди переживає. Його треба знати. Він живе футболом. Він все життя у футболі. Він постійно переживає за кожен епізод. Я вдячний йому, він для мене дуже багато зробив. Я бажаю йому удачі від душі. Більше перемог, але тільки не в матчах з Ворсклою.

– Що з Куриловим?
– Слава Богу, все нормально. Я сподіваюся і вірю в те, що і завтра все буде у нього в порядку. Його оглянули лікарі.

– 120 хвилин і одна заміна…
– У Міщенка виникли проблеми перед грою. Ті ж проблеми виникли у Чеснакова під час тренувального процесу. Тому ми вирішили поберегти їх перед майбутніми іграми. Я питав у хлопців про заміни, але всі були готові грати далі. А те, як складалася гра, мене влаштовувало. Ми повинні були забивати раніше, ми атакували. Хоча й біля наших воріт моменти були. Але всі ці помилки ми уважно вивчимо. У нас свій шлях, я вважаю, що ми правильно все робимо. Я вдячний хлопцям за самовіддачу, за їх роботу на полі. І вони намагаються робити все, про що ми їх просимо.

Погода