Прес-конференції - 01-12-2016, 07:12 - АлиМон 225

Василь Сачко: \”Дуже шкода\”

Василь Сачко: \”Дуже шкода\”

Післяматчева прес-конференція головного тренера «Ворскли» Василя Сачка. 

– Завжди важко програвати. У першому таймі була рівна боротьба, а в другому ми почали поступатися, в середині поля, в швидкості. «Дніпро» закономірно виграв. І це для нас плачевно. Дуже шкода. 

– Хто у вашій команді був найкращим? 

– У команді, яка програла, точно не можна гравців ділити на кращих і гірших. Непогодов «тягнув», що можна, виручав команду, а по тому, що було попереду, повторюся: якщо в першому таймі все було більш-менш однаково, то потім ми почали поступатися в швидкості. Стали з\’являтися зони, і «Дніпро» цим почав користуватися. В першу чергу, це і призвело до голу. 

– Як ви оціните гру Хльобаса і видалення Турсунова? 

– Cанжар ніякого виправдання не має. У нього не було права так підводити команду, тим більше що ще залишалося грати десь 10-15 хвилин. А що стосується Хльобаса, нападаючий повинен забивати. Але у нас є кадрові проблеми: випали Коломоєць, Голодюк, Скляр. Всі вони претендують на місце в основному складі. На жаль, сьогодні вони не могли нам допомогти. Сподіваюся, що вони якомога швидше відновляться, але з цього питання щось зараз сказати складно. Варіювати складом ми не могли, чекали більшого від тих футболістів, що мали в розпорядженні. 

– Якщо ви планували сьогодні перемогти, то як могли це зробити без ударів, не те що в ствір, а просто в напрямках воріт? 

– Дуже шкода, що наша команда так і не вдарила сьогодні в ствір воріт суперника. Ми від всіх хлопців чекали більшого. Ми планували виграти, налаштовували хлопців на перемогу, але щось відбувається з деякими гравцями, до яких важко достукатися з певних причин. А це все виливається на полі. Треба грати більш агресивно, комбінаційно, але сьогодні цього не відбулося. Дуже шкода.

Погода