Прес-конференції - 19-08-2013, 10:08 - sasa 192

Василь Сачко: Футболісту в душу не зазирнеш

Василь Сачко: Футболісту в душу не зазирнеш

Післяматчева прес-конференція старшого тренера ворсклян Василя Сачка

– Зоря – хороша і міцна команда. Ми їхали до Луганська і знали, що нам буде дуже важко. Налаштовували хлопців на боротьбу, на те, щоб вони більше створювали проблем біля воріт Зорі. Треба віддати належне луганчанам, що, залишившись на полі в дев\’ятерьох, вони добре оборонялися і дуже пристойно виглядали. Це говорить про бійцівських якостях і про те, що в команді хороша атмосфера.

– У вас на суддівство нарікань немає?
– Якщо ви хочете запитати мене про видалення, тут суддя взяв сміливість на себе і вилучив гравця, на мій погляд, правильно. Я не хочу торкатися суддівства.

– А пас назад теж нормально?
– Це не до мене питання. Їх ви краще задайте рефері.

– Ви сказали, що Зоря виглядала добре. А як ви прокоментуєте дії ваших підопічних? Залишившись в чисельній більшості Ворскла могла б перемогти більш упевнено?
– У чомусь ви маєте рацію. Мені були деякі моменти неприємні теж. Коли я ще був футболістом, тренери мені говорили про те, що коли ви станете тренерами, то зрозумієте, як це сидіти на лаві і переживати. Сьогодні я це зрозумів і відчув. Зрозумів, що таке бути справжнім тренером.

Так, гравців Ворскли було більше на полі. Але футболісту в душу не зазирнеш. На одного або двох гравців більше і здається, що все зіграно. У нас була гра з Арсеналом, коли ми грали в більшості і пропустили гол. Сьогодні щось не виходило. Це пов\’язано з психологією. Будемо розбиратися.

– За рахунок чого ваша команда перемагає на виїзді?
– Ми багато працюємо, а ще везіння допомагає нам. Ми їхали в Луганськ за очками. Радий, що у нас щось вийшло. Але й багато чого не вийшло. Тим не менш, ми здобули перемогу в матчі з хорошою командою.

– Ви говорили, що гра буде за 6 очок…
– Звичайно. Я повторюся: у вас прекрасна команда і тренер. Ми з повагою ставимося до Зорі. Нам було дуже важко. Ви самі все бачили. Те, що у нас щось не вийшло – заслуга Зорі.

– У минулому турі ви грали з Іллічівцем. Ви були у головного тренера маріупольців Миколи Павлова найулюбленішим гравцем. Схвалює він ваше рішення стати тренером?
– Микола Петрович всіх любить однаково. У тому, що я став тренером – це і його заслуга. Багато людей вплинули на мою тренерську кар\’єру, але найважливішу роль зіграв Микола Петрович Павлов.

Прес-служба ФК Зоря

Погода