- 27-07-2016, 05:07 - АлиМон 299

Василь Сачко: \”Ми заборгували уболівальникам за минулий рік\”

Василь Сачко: \”Ми заборгували уболівальникам за минулий рік\”

Головний тренер \”Ворскли\” Василь Сачко прокоментував матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти загребської \”Локомотиви\”.

 

– Слабких суперників немає. \”Локомотива\” – гідний опонент, до якого ми ретельно готувалися. Сподіваюся, хлопці зробили висновки після торішнього виступу. \”Локомотива\” – молода команда з великою кількістю талановитих футболістів, є гравці молодіжної збірної, є кандидати в молодіжку. Кілька футболістів прекрасно оснащені технічно, команда грає організовано і швидко. Ми переглянули кілька ігор, і завтра на полі побачимо, наскільки добре ми вивчили суперника.

 

Фаворит? Ми з повагою ставимося до суперників, а вже журналісти нехай самі визначають, у кого більше шансів, а у кого менше. Ми не дивимося на рейтинги, адже наше завдання виходити на кожен матч і показувати хорошу гру, домагаючись результату. Будь-який позитивний результат сприймемо з позитивом, але завтрашня гра буде визначальною – від її результату залежить, як саме ми будемо готуватися в подальшому.

 

Так, від нас пішли 4-5 футболістів, які раніше займали місце в основному складі, на їх місце прийшли інші. У них є амбіції доводити і показувати свою гру.

 

Ми налаштовували команду на хороший футбол, адже ми заборгували уболівальникам за минулий рік, тому, гадаю, що і хлопці, і тренерський склад зробили висновки. Упевнений, всі сили будуть залишені на полі і результат буде таким, якого заслуговує наша команда, – сказав Сачко.

Погода