Прес-конференції - 27-08-2016, 11:08 - АлиМон 206

Василь Сачко: \”Ми заслужили результат\”

Василь Сачко: \”Ми заслужили результат\”

Головний тренер \”Ворскли\” Василь Сачко прокоментував перемогу над \”Динамо\” в матчі шостого туру Прем\’єр-ліги (2:0). 

– Ми усвідомлювали, проти кого нам сьогодні грати і тому будували свою гру від оборони, намагаючись діяти організовано. Просили хлопців віддаватися грі на 100% – сьогодні на першому місці була самовіддача. У нас були моменти, ми ними скористалися. Так, моменти були і у \”Динамо\”, і нам в якійсь мірі пощастило, але везіння теж потрібно заслужити. 

Налаштовували команду якраз на таку гру. І зараз ми, звичайно, задоволені. І самовіддачею, і роботою футболістів. Дамо хлопцям три вихідних! Нехай відпочивають, вони заслужили це! 

– Наскільки вам сьогодні не вистачало Хльобаса? 
– Ми завжди виходимо з того, хто є в нашому розпорядженні. Наприклад, в минулому матчі за \”Ворсклу\” дебютував Кравченко, а сьогодні він вийшов в стартовому складі. Талановитий хлопець, він дуже старався. 

Хльобас? Так, він нам сьогодні не завадив би. Але склад можна варіювати. Зараз немає сенсу говорити про те, хто нам не допоміг – завжди є, кому грати. 

– Чому ви не змогли зіграти в Лізі Європи проти \”Локомотиви\” так, як зіграли сьогодні проти \”Динамо\”? 
– Тут ряд причин. У нас поки не виходить грати першим номером, не виходить розкривати насичену оборону суперника. І у \”Динамо\” не завжди це виходить – сьогодні київська команда зіткнулася з такими ж проблемами. 

Плюс, потрібно забивати. До цього туру по ударам \”Ворскла\” була на третьому місці – після \”Динамо\” і \”Шахтаря\”. Але реалізація у нас не зовсім виходить. Працюємо над цим. Ми хотіли пройти \”Локомотиву\”, але це футбол. Велосипед тут не треба вигадувати, і треба завжди пам\’ятати, що у футболі немає нічого неможливо, сьогоднішня гра це довела. Треба дивитися вперед. Сьогоднішня гра додасть команді впевненості. Але ми ще перебуваємо в пошуках своєї гри. Будемо намагатися вирішувати поставлені перед командою завдання. Так, зараз в нашу адресу звучить багато критики, ллється багато бруду, але ми це витримаємо. У нас є підтримка з боку клубу і частини вболівальників. Тому перестаньте лити бруд на \”Ворсклу\”. Так, у нас багато змін, але у команди є майбутнє. Так що планомірно будемо працювати над помилками. 

А що стосується сьогоднішнього матчу, то, звичайно, \”Динамо\” мало ряд моментів, в яких нам пощастило, але ми це везіння заслужили. Ми дуже хотіли не програти, дуже хотіли виграти, і заслужили результат, якого домоглися. 

– Є прикмета, що \”Динамо\” завжди краще грає на \”бессарабські\” ворота. І цим обумовлений вибір динамівцями воріт перед грою. Сьогодні ви цей вибір порушили, змусивши \”Динамо\” грати на \”Бессарабку\” вже в першому таймі. Це було зроблено свідомо, щоб порушити динамівську прикмету? 
– Я на \”забубони\” уваги не звертаю. Нам все одно, на які ворота грати. А ось \”Динамо\” я бажаю удачі в Лізі чемпіонів – завжди стежимо за цією командою, завжди за неї переживаємо.

Погода