- 31-10-2013, 11:10 - sasa 182

Василь Сачко: Нам протистояли дванадцять чоловік

Василь Сачко: Нам протистояли дванадцять чоловік

Після програного матчу в Тернополі наставник Ворскли прокоментував гру своєї команди

Хороший стадіон у Тернополі, команда. Нам протистояли дванадцять чоловік. Підтримка ваших уболівальників була величезною. Я не стану зупинятися окремо на якості поля. Поки ми пристосовувалися до тутешнього газону, пропустити м\’яч… Потім відігралися. Вніс свої корективи і дощ.

Ми приїхали сюди після важкого поєдинку в Дніпропетровську. Ми повинні розуміти, що футболісти це теж люди і їх сили, на жаль, не безмежні. Це кубок. Ми знали, що нам тут не буде легко. Потрібно віддати належне гравцям Тернополя, що вони так билися проти команди Прем\’єр -ліги. Ми ж йдемо далі. У нас свій шлях. Незважаючи ні на що, зайшовши в роздягальню, я сказав всім хлопцям спасибі за їх старання, за те, що вони проявили бійцівські якості. На жаль, змушений повторити фразу: це футбол.

Я не хотів би когось виділяти у складі Тернополя. Потрібно віддати належне всьому колективу. Хлопці билися, билися як могли. Я дивився за своїми футболістами. Ми дивимося в майбутнє. Спасибі Тернополю за Ігоря Пердуту, який виріс у хорошого футболіста у Ворсклі. Удачі команді і всім вам.

Погода