- 14-08-2016, 09:08 - АлиМон 243

Василь Сачко: \”Нічия – закономірний результат\”

Василь Сачко: \”Нічия – закономірний результат\”

Головний тренер \”Ворскли\” Василь Сачко проаналізував матч з \”Дніпром\” (1:1) в четвертому турі УПЛ.

– Бойова нічия. Шкода, що другу гру починаємо після пропущеного м\’яча. Добре, хоч відіграємося. Цей бар\’єр ми подолаємо. Можу сказати схвальні слова на адресу \”Дніпра\”.Знаю тренера, знаю його роботу. У команді сплав досвіду і молоді, хлопці стараються. Що ж стосується нас, то ми зіткнулися з певними труднощами, випав ряд гравців: Голодюк, Сімінін, Сапай. До того ж у складі зміни – ряд лідерів пішов. Від нас вимагають результату. Так, ми його хочемо, але трохи потрібно почекати, потрібно нам розібратися, перебудуватися. Новим хлопцям потрібно притертися, відчути і крокувати далі.

– Нічия є для вас прийнятним результатом або \”Ворскла\” могла домогтися більшого?

– Ми налаштовували хлопців, звичайно, на перемогу. Завдання зіграти на нічию не ставилася. Так, було завдання зіграти строго в обороні. Тому що попередні ігри показали, що в обороні є питання. Це зрозуміло, адже змінилися деякі гравці. Випали два крайніх захисника, і це для нас дуже багато. Була рівна гра. Хотіли більшого, і вболівальники вправі від нас вимагати більшого. Ми і самі хочемо більшого домагатися. Колись було за щастя зіграти з \”Дніпром\” на виїзді внічию. Сьогодні \”Дніпро\” теж хороша команда, готова фізично, є молодь і досвід. Нам потрібно аналізувати і робити свої висновки. Не потрібно пропускати. Хочемо зіграти \”на нуль\”, але поки не виходить. Нічого страшного. Шукаємо свою гру, робимо перестановки в команді, перестроювання в тактиці. Щось виходить, сьогодні були і хороші моменти. Напевно, ви погодитеся, що нічия – закономірний результат.

– Пенальті, букет жовтих карток. До суддівства у вас є претензії?

– Не ставте мені питання по суддівству. Звичайно, шкода. Був пенальті чи ні, подивимося на відео. А які питання до суддівства? Рівна гра, боротьба. Жовті картки були в обидві сторони. Упередженості я не побачив. А питання, напевно, потрібно ставити самому собі.

– Ваш півзахист жорстко зустрічав швидких нападників \”Дніпра\”, не давав їм розвернутися. Яку ви давали установку?

– Ми готувалися, вивчали і знали суперника. Було завдання не дати вільні зони і простір швидким гравцям \”Дніпра\”. З цим завданням, в цілому, впоралися. Не дали розбігтися швидким гравцям \”Дніпра\”, і, в принципі, в обороні великих проблем у нас не було. Друге питання, що хотілося більшого в атаці. Після пропущеного м\’яча ми перебудувалися, перейшли на гру в два нападника, що призвело до забитого м\’яча. Були моменти ще, але були моменти і у \”Дніпра\”.

Джерело: ФК \”Дніпро\”

Погода