Прес-конференції - 24-09-2016, 09:09 - Націоналіст 221

Василь Сачко: «Перевага суперника була невеликою»

Василь Сачко: «Перевага суперника була невеликою»

З журналістами на післяматчевій прес-конференції поспілкувався головний тренер «Ворскли» Василь Сачко:

 

– Сьогодні було багато боротьби. Була хороша гра. Якщо і була перевага, то вона у «Зорі» була невеликою. Ми припустилися кількох помилок, чим суперник і скористався, забивши гол. За рахунку 1:0 у нас було два хороших забійних моменти. Ми ними не скористалися. Дуже шкода.

 

Можна говорити все, що завгодно. «Зоря» сьогодні виграла. Я задоволений епізодами якістю гри своїх хлопців. Ми просили їх більше додати в агресії, працювати з м’ячем. Дещо виходило у нас. Ми в якихось моментах перегравали «Зорю», в якихось програвали супернику. Рахунок на табло. Ми вітаємо «Зорю» з цією перемогою.

 

– Чому Хльобас не грав з перших хвилин?

 

– Є й інші хлопці у нас крім нього. Є конкуренція. Є рішення головного тренера. Було рішення сьогодні поставити саме той склад, який вийшов з перших хвилин. Є тренувальний процес і для нас будь-який футболіст, який проявляє себе на тренуваннях і в іграх, той і буде грати. Незамінних у нас немає. Діма молодець. Він старається, але чекаємо від нього трохи більшого.

 

– Сьогодні на полі були справжні суперники, але в четвер ваші симпатії будуть на боці «Зорі» …

 

– Безумовно. Ми щиро вболіватимемо за «Зорю» і бажаємо їй успіху. Ми побажали удачі і тренерському штабу. Важлива гра і в кар’єрі, і в житті. Не кожному це вдається. Це дорогого коштує. Це буде хороший досвід для такої гарної команди, як «Зоря». Я їй бажаю вдало зіграти на виїзді з «Манчестер Юнайтед» і надалі показувати таку гру, яку вони заслуговують.

Погода