- 12-06-2013, 07:06 - sasa 155

Василь Сачко: Пропозиція очолити Ворсклу стала несподіванкою

Василь Сачко: Пропозиція очолити Ворсклу стала несподіванкою

Новий наставник Ворскли Василь Сачко поспілкувався з представниками ЗМІ

\"Василь– Василь Вікторович, у Вас пропозиція стати біля керма команди викликало здивування?
– Для мене ця пропозиція стала несподіваним. Спочатку мені зателефонував генеральний директор клубу, потім президент і запропонували посаду головного тренера Ворскли. Ми обговорили всі цікаві для нас питання. Я подумав, потім погодився.

– Ви обговорювали якісь завдання з керівниками клубу?
– На сьогоднішній день ми плануємо впритул займатися комплектацією команди, це головне для досягнення результатів в сезоні.

– Ви досить молодий, як для головного тренера. Чи не боїтеся відповідальності?
– Поряд зі мною працюватимуть досвідчені люди: Анатолій Момот, Вадим Лазоренко. Ні, я не боюся відповідальності. Буде у нас також і людина, що відповідає за фізичну підготовку гравців. Він також молодий, але дуже добре розбирається у своїй справі. Я вірю в те, що я і мої помічники зможуть своїм професійним ставленням до справи принести користь Ворсклі. Для цього ми зробимо все можливе.

– Чи не змінилися плани підготовки команди, складені вашим попередником?
– Все залишається, як і було намічено. До 20 червня ми працюємо в Полтаві, 21 числа беремо курс на Словенію, де пройде наш навчально-тренувальний збір. Ми підписали контракти з Дедечко і Міщенко. Мессі на сьогоднішній день не розглядаємо. За багатьма спостерігаємо, з деякими ведемо конкретні переговори. Називати імена поки не бачу сенсу, коли буде конкретика, всі дізнаються.

Погода