Прес-конференції - 04-11-2013, 10:11 - sasa 190

Василь Сачко: Радий і гордий за своїх хлопців

Василь Сачко: Радий і гордий за своїх хлопців

Післяматчева прес-конференція наставника ворсклян.

– На мій погляд була дуже класна, цікава для глядачів гра. Вона іншою і не могла бути, адже до нас в гості приїхав харківський Металіст – чудова команда з хорошими виконавцями. Харків\’яни грають в красивий, комбінаційний футбол. Ворскла протиставила свою манеру гри, я радий, що у нас це вийшло. Я радий і гордий за своїх хлопців. Заходив президент команди в роздягальню, привітав з хорошою грою і з результатом. Треба реально дивитися на речі: будь-який позитивний результат для нас прийнятний. Тому, я радий і задоволений. Рахунок на табло.

– Чи можна прирівнювати до перемог нічиї з такими командами як Дніпро, Динамо, Шахтар і Металіст?
– Із такими командами будь-який позитивний результат завжди прийнятний. Так, ми сьогодні могли програти, але ж могли і виграти, погодьтеся. За самовіддачею, за бажанням ми не поступалися Металісту. Тому ми не налаштовуємо на нічию в кожній грі. Ви бачили, що ми не були хлопчиками для биття. Ми атакували, намагалися гнути свою лінію. Не завжди це виходить, тим більше, проти Металіста. Все закономірно, все по справі.

– Що сталося в Тернополі?
– Як не крути, за свої вчинки треба відповідати. Ми програли в Тернополі – і кому зараз буде цікаво, якщо я буду розповідати, що там було погане поле і футболісти з ним боролися? Що там був дощ… Поки звикали до умов – вже програвали 0:1. Це все виправдання. Вина у поразці – повністю на мені, футболісти не винні. Так буває у футболі… Я попросив, щоб ми швидше про це забули. У нас свій шлях, своя дорога, і через такі ігри, такі поразки треба теж проходити. Вся критика по тій грі і вся провина за поразку лягають на мене. Я у всьому винен.

– Ворскла багато забиває, але є проблеми і в захисті. Це наслідок атакувальної гри?
– Я з вами не можу не погодитися. Якщо команда пропускає – є питання в обороні. Але буває, ми в чомусь ризикуємо, адже раніше ми й забивали мало. Зараз забиваємо більше, але й багато пропускаємо. Безумовно, треба ще багато працювати, трудитися в тактичному плані. Плюс багатьом футболістам ще необхідно рости як особистостям, набиратися досвіду, впевненості. Але я вірю в команду, я ні на секунду не сумніваюся, що зараз Ворскла на правильному шляху. Все у нас добре, ми рухаємося далі.

Погода