Прес-конференції - 05-08-2016, 08:08 - АлиМон 221

Василь Сачко: \”Щоб виступати в Лізі Європи, потрібна довша лавка\”

Василь Сачко: \”Щоб виступати в Лізі Європи, потрібна довша лавка\”

Головний тренер \”Ворскли\” Василь Сачко прокоментував результат матчу-відповіді проти \”Локомотіви\” (2:3) в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

– Ми були готові до гри, суперник був по зубах, ми його знали і розуміли, як потрібно грати. Потрібно було і на виїзді бути небоязкими, і вдома не пропускати на перших хвилинах, забивати пенальті. Ці переломні моменти і вплинули.

У порівнянні з минулим роком у нас змінилося майже півкоманди. Пішли ключові гравці, прийшли нові. Є дефіцит нападника, не вистачає захисника. На жаль, такі реалії і можливості. Є питання по комплектації і оснащенню футболістів.

Мені сподобалося, як в цьому плані готові суперники. Наші гравці прийшли в нову для себе команду з чистого аркуша. Поки не вистачає відчуття партнера… Це, звичайно, не виправдання. Завжди є ряд причин… Але за те, що за дві гри ми пропустили шість м\’ячів – я хочу вибачитися перед уболівальниками. Повторюся: забий пенальті, забий в моменті, коли була перекладина – результат був би зовсім іншим.

Завдання нами не виконано. Команду цю ми повинні були проходити. У нас є можливості, але вони обмежені. Щоб виступати в Лізі Європи, потрібна довша лавка, конкуренція, більше хороших нападників, захисників.

Не краща гра у Хльобаса, не проявив себе і Юра Коломоєць, ми чекаємо від них більшого. Гравці багато рухалися, багато набігали, але бігати і грати – це різне. Коли не чіпляються попереду – не йде гра, важко, коли не підбирають м\’ячі… Кобахідзе один в один обіграв – все зовсім інакше, але нам не вистачало мозкового центру, не вистачало активності від крайніх захисників.

Відставка? Цю інформацію чую від вас вперше. Якщо керівники повідомлять – то речі буду збирати недовго. Але розмови про це ще не було. Поки, – сказав Сачко.


Джерело: Sport Arena

Погода