Прес-конференції - 27-11-2016, 06:11 - Націоналіст 264

Василь Сачко: \”Сьогодні \”Ворскла\” була більш дисциплінованою\”

Василь Сачко: \”Сьогодні \”Ворскла\” була більш дисциплінованою\”

Перемогу своєї команди над кам\’янською \”Сталлю\” прокоментував головний тренер \”Ворскли\” Василь Сачко:

– Гра нам сьогодні далася дуже непросто. Грали приблизно рівні команди, що і підтверджує положення в турнірній таблиці. Гра вийшла в\’язкою, було багато боротьби. У своїй команди хочу відзначити командні дії. Сьогодні «Ворскла» була більш дисциплінованою в порівнянні з попередніми матчами. Вся небезпека біля наших воріт виникала після стандартів з боку суперника, ну а ми чекали свого шансу. Ми його дочекалися, і тому, безумовно, раді, тому веземо в Полтаву три очки. 

 

– Яку саме установку на гру ви давали своїм підопічним?

 

 – Ми перед кожною грою вивчаємо суперника, і «Сталь» сьогодні грала на перемогу. Але в даний момент, ми виявилися не в самій гарній ситуації, а саме, ми заборгували своїм уболівальникам, заборгували місту Полтаві, і в кінці кінців, заборгували самі собі. Оскільки ті поразки, які у нас були – вони образливі і прикрі. Але у нас на полі кожен знав, що робити і я відзначу командні дії. Хочу відзначити газон – організатори молодці, що в таких погодних умовах, зуміли настільки добре підготувати поле. Я, зізнаюся, чекав гіршого. Ну а хлопцям, я сказав, що ми вже на межі, але навіть в такій ситуації – занесіть в роздягальню три очки. Ми зібралися і зробили це. І хоча, хай була частка везіння, але і його потрібно заслужити. Я вдячний хлопцям, і хочу сказати спасибі уболівальникам, за те, що сьогодні приїхали і підтримали. Не завжди у нас виходять вдалі ігри, але вболівальники завжди з нами, які завжди вірять в «Ворсклу». І я впевнений, що ми виберемося з цієї ситуації. 

 

– Попереду у вас матч з «Дніпром» в Кубку України. Чого очікувати від вашої команди? 

 

– Чекайте чого завгодно. «Ворскли» зараз така непередбачувана. Я не бачу проблем у фізичному стані, можуть бути питання тільки в психології. Ми готуємося до кожного матчу віддаватися на максимумі. Сьогодні у нас все збіглося, так що ми будемо готуватися на всі наступні ігри з хорошим настроєм. 

Погода