Прес-конференції - 02-10-2016, 09:10 - Націоналіст 289

Василь Сачко: \”Виправдовуватися не буду. Всю вину беру на себе\”

Василь Сачко: \”Виправдовуватися не буду. Всю вину беру на себе\”

Головний тренер \”Ворскли\” Василь Сачко прокоментував поразку своєї команди від \”Олімпіка\” (1:2) в рамках 10-го туру УПЛ.

 

– Я тренер і відповідаю за результат. Сьогодні команда програла, я не буду виправдовуватися. Всю провину беру на себе. Готовий відповісти на Ваші запитання.

– Чому Хльобас почав другу гру поспіль в запасі?

 

– Є тренувальний процес, де той чи інший гравець проявляє себе. Сьогодні було прийнято рішення виставити до складу Загорулько. Він заслужив це в тренувальному процесі. У нього були моменти, міг забити, але, на жаль , цього не сталося. були епізоди, коли Загорулько непогано чіплявся за м\’яч, але були й такі, де він не допрацьовував.

 

Ми готувалися на другий тайм і Хльобаса, і Коломійця, щоб вони додали свіжості, швидкості. У другому таймі було пару моментів, але ми, на жаль, не забили. Забий ми перший гол – все могло б обернутися в інший бік. Пропустили контратаку, допустили ряд помилок, за що і поплатилися.

 

– Чому було прийнято рішення повернутися до пари Дитятьєв-Чеснаков у центрі захисту?

 

– Якщо ми двічі пропускаємо, є питання не тільки до лінії захисту, а й до всієї команди. Тут важливий не тільки результат – взяття воріт, але і те, що до цього призвело: чому допустили до наших воріт суперника, чому ми виконуємо стандарт і самі ж відразу пропускаємо … Є питання до всієї команди, не тільки до пари захисту .

 

Шкода хлопців.  Вони старалися, створювали моменти, але не забивали. Потрібно віддати належне \”Олімпіку\”: добре спрацювали, відзначилися двічі. Вітаємо їх з перемогою.

 

– Чим викликана така велика кількість попереджень у \”Ворскли\”?

 

– Було багато боротьби, агресії, ніхто не хотів поступатися. Багато карток через це було. Напевно, глядачеві сподобався матч, і голи були забиті, і багато єдиноборств.

 

– Прокоментуйте епізод з першим голом і непризначеним пенальті.  

 

– Не буду коментувати суддівство, потрібно питання задавати собі і команді. Експерти,  сидячи в кріслі з повторами розберуть спірні епізоди, їм там видніше.

 

– Василю Вікторовичу, як в ситуації, що склалася, Ви знаходите мотивацію для себе й футболістів?

 

– (Пауза) Наступне запитання.

 

Наступного запитання не було… 

Погода