Останні новини - 23-11-2013, 05:11 - sasa 163

Василь Сачко: Ворскла не повинна була програвати

Василь Сачко: Ворскла не повинна була програвати

В інтерв\’ю телеканалу Футбол наставник Ворскли Василь Сачко поділився враженнями від матчу з Чорноморцем

– Чорноморець зіграв дуже раціонально. Ви були не готові до такого розвитку подій?
– Чому не готові? Ми готувалися до Чорноморцю і знали, що це дуже організована команда, яка швидко переходить в контратаку. У Чорноморця непогані виконавці і хороший тренер. Ми готувалися до цієї гри, але так виходить, що зі стандартів пропускаємо зовсім непотрібні м\’ячі. Потім доводиться відіграватися, але після забитого м\’яча Чорноморець дуже добре грає від оборони. У другому таймі ми додали і могли забити, але цього ми не зробили. Так, можна сказати, що Ворскла сьогодні не повинна була програвати, але це нікого не цікавить. Будемо працювати далі і робити висновки. Буває так, що потрібно зробити крок назад, щоб потім два вперед.

– Ви сказали про стандарти. Є ще якісь проблемні місця в обороні?
– Якщо пропускаємо, то проблеми є. Ми їх обов\’язково переглянемо і вкажемо футболістам, а потім будемо усувати. Є питання не тільки до футболістів, але до тренерів, адже десь недопрацювали. Я маю на увазі себе. Це футбол, і тут нічого не поробиш. Потрібно віддати належне і Чорноморцю, а нам сьогодні десь не пощастило. Нам ще потрібно багато працювати.

– Наскільки болючою була втрата Янузі?
– Для нас кожен гравець – це болюче питання. У нас не така довга лавка, не вистачає конкуренції , але ми працюємо у всіх напрямках, думаємо про завтрашній день, і я вірю в те, що у нас все буде добре. Ми не всесильні і треба реально дивитися на речі.

Погода