Прес-конференції - 22-08-2016, 11:08 - АлиМон 210

Василь Сачко: \”Завдання – потрапити в шістку\”

Василь Сачко: \”Завдання – потрапити в шістку\”

Головний тренер \”Ворскли\” Василь Сачко поділився своєю думкою щодо поєдинку зі \”Сталлю\”. 

– Гра вийшла в\’язка, не така видовищна. Грою я сьогодні незадоволений. Найбільше мене турбує те, що у нас немає лідера на полі. Рік тому в кожній лінії були лідери, тепер їх взагалі немає. Деякі моменти створюються, але їх потрібно реалізовувати. А так виходить, що \”маємо те, що маємо\”. 

– Попереду ігри з \”Динамо\”, \”Волинню\”, \”Шахтарем\”. На скільки очок розраховуєте в цих матчах? 
– Ми на кожну гру розраховуємо на максимум. Хоча і тут багато що залежить і від суперника, і від нашого складу: хто саме здоровий і може грати. Залежно від суперника і своїх виконавців ми відштовхуємося в обраній тактиці. Скільки очок ми наберемо, я не люблю наперед загадувати. Хто буде здоровий, той і буде грати. Є питання до деяких хлопців, від яких чекаємо більшого. Серед них і досвідчені, які не виявляють лідерських якостей. 

– Перед сезоном ставилося завдання завоювати бронзові медалі. Які завдання у команди зараз? 
– Завдання – потрапити в шістку. Після цього ми будемо ставити більш високі завдання. Є питання у вболівальників, і вони зрозумілі. Але не хочеться виправдовуватися, і про це говорити. 

– Чи очікуєте посилення до кінця заявочної кампанії? 
– Так, хочеться посилення. Мені хотілося ще на зборах отримати пару кваліфікованих гравців, яких не вистачає. Але ми відштовхуємося від тих можливостей, що у нас є. Проблеми видно і зрозумілі. Вболівальники мають право вимагати від нас більшого. Ми знали сильні і слабкі сторони суперника, то, як \”Сталь\” проводить атаки і тримає м\’яч, маючи ряд гравців хорошого рівня, тому наше завдання було наситити середину поля. З цим завданням в якійсь мірі хлопці впоралися. Але не було агресії в атаці і творення. Креативних гравців нам дуже не вистачає, а ті, хто є роблять занадто багато браку. Це не радує нікого. 

Джерело: Офіційний сайт ФК \”Сталь\”

Погода