Матчі - 30-09-2020, 07:09 - admin 1123

Вдалий початок

Експериментальним складом «Ворскла» перемагає в кубковому матчі ПФК «Львів».
Вдалий початок

«Ворскла» – ПФК «Львів» 2:0 (0:0)

Як і передбачалося, в кубковому матчі проти ПФК «Львів» Юрій Максимов вдався до ротації складу.

Шанс проявити себе з перших хвилин отримали Ткаченко, Опанасенко, Татарков, Щербак і Пешич. Практично дублюючий склад випустили й тренери гостей. Це і зрозуміло: «Львову» зараз не до кубка – тут би в чемпіонаті перші очки набрати.

Проте здаватися на милість переможця львів’яни не збиралися. Дещо полегшував їм завдання дощ, який йшов у Полтаві майже весь день. «Ворскла» володіла великою перевагою, постійно вантажила м’яча до штрафного майданчика й виконувала велику кількість стандартів. Однак забити тривалий час не могла.

Додатковий час, очевидно, не входив у плани Юрія Максимова й наставник ворсклян на 61-й хвилині провів відразу чотири заміни, а через шість хвилин – ще одну. На полі з’явилися гравці основного складу Пердута, Якубу, Скляр, Кане й Кулач. Склад господарів став більш оптимальним, а свіжі гравці додали руху попереду. Замучений захист гостей почав давати тріщину за тріщиною і, зрештою, полтавці таки дотисли суперника. На 79-й і 82-й хвилинах свої м’ячі забив Владислав Кулач.

«Ворскла» здобуває впевнену перемогу й крокує в Кубку України далі. Суперник полтавців у наступному раунді визначиться пізніше.

Олександр Данник

Погода