Матчі - 14-07-2012, 07:07 - sasa 143

Вдалий старт молоді \”Ворскли\”

Вдалий старт молоді \”Ворскли\”

Ворскла – Кривбас – 4:1

Прокол матчу

 

Перший небезпечний момент створили гості. Це був удар Стретовича з гострого кута – Казаков впорався. Ворскляни відповіли небезпечним випадом, коли партнери вивели на ударну позицію Вовченка. Але Микита не зміг скористатися моментом. А в кінці тайму полтавці все ж таки змогли довести свою перевагу. Перший гол на рахунку Віталія Рябушка, який опинившись на ударній позиції, потужно пробив у дальній кут. Подвоїв перевагу «Ворскли» Микита Вовченко, після передачі праворуч. На останніх хвилинах тайму молоді ворскляни мали дуже багато моментів для того, щоб довести рахунок до розгромного. Але їм трохи не вистачило везіння.

У другому таймі темп матчу дещо спав, оскільки грати за такої спеки, було дуже складно. Однак перевага була на боці «Ворскли». Як і раніше атакувала команда в зелених футболках. Підопічні Сергія Свистуна діяли в атаці активніше, але пропустили нелогічний гол. Стретовичу вдався прохід по центру, який завершився точним ударом – 2:1.

Біло-зелені ще більше активізувалися в атаці. Особливо небезпечними були удари Бацула і Рябушка здалеку. Ще трохи провівши часу в атаці, ворскляни домоглися свого. Добре увійшов у гру Максим Шмиголь, спочатку, правда, він не влучив по м\’ячу з вигідної позиції. Але потім заробив пенальті, який реалізував Рябушко. А в кінці гри, скориставшись гарним пасом із лівого флангу, Максим забив уже сам. Підсумковий рахунок – 4:1. Вдалий старт молоді «Ворскли»,- повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода