Останні новини - 08-09-2011, 11:09 - sasa 161

Відпочили? І знову – в бій!

Відпочили? І знову – в бій!

Ворскла — Чорноморець

10 вересня. Полтава. Стадіон “Ворскла”. Початок о 17.00

Пряма трансляція на каналі “Футбол”

Прогноз – 2:0

 

Після двотижневої перерви, пов\’язаною з матчами збірних, команди повертаються у звичний графік ігор. А наша рідна «Ворскла» незабаром ще й повертається до свого єврокубкових перегонів. У суботу на підопічних Миколи Павлова чекає гра в Полтаві з “Чорноморцем”, а вже через чотири дні – історичний старт у груповому раунді Ліги Європи. Тому перерва у чемпіонаті мала піти ворсклянам на користь. Біло-зелені з\’їздили до Ялти. Побігали, потренувалися, зіграли контрольний поєдинок. Саме ця підготовка повинна додати сил нашим футболістам перед тривалим осіннім марафоном.

 

Минулого сезону “Чорноморець” грав у першій лізі, однак ця обставина не завадила командам зіграти офіційний матч. У Кубку країни суперники зустрілися між собою на стадії 1/16 фіналу в Одесі. “Ворскла” перемогла — 2:1, але перемога прийшла тоді лише в додатковий час. А ось востаннє у  Прем\’єр-лізі клуби зустрілися між собою позаминулого сезону. Тоді обидва матчі завершилися нульовими нічиїми. А загалом, якщо говорити про історію матчів команд, то востаннє одесити обігрували ворсклян 26 серпня 2007 року. Тоді “Чорноморець” переміг у себе вдома — 1:0. Загалом же команди провели на найвищому рівні 22 поєдинки, в яких 8 перемог на боці “Ворскли”, 5 разів святкували перемоги одесити, і ще 9 зустрічей завершилися внічию. Різниця м\’ячів — 26:19 на користь полтавців.

 

Якщо говорити про нинішнє турнірне становище команд, то обидві команди перебувають не в найкращому стані. “Ворскла” вже чотири гри не може перемогти в чемпіонаті. Крім того, команда в останньому матчі поступилися з великим рахунком 1:4 в Маріуполі “Іллічівцю”. Так що біло-зеленим потрібна лише перемога, аби не опуститися ще нижче в турнірній таблиці. Що стосується “Чорноморця”, то команда Романа Григорчука взагалі ще не відчула смаку перемог у новому сезоні. Хоча й одесити змогли відібрати очки і в “Шахтаря”, і в “Дніпра”, але все одно команда не може вилізти з небезпечної зони.

 

Шахтар — Волинь

9 вересня. Донецьк. Стадіон “Донбас Арена”. Початок о 19.00

Пряма трансляція на каналі “Футбол”

Прогноз – 1:0

 

Таврія — Кривбас

9 вересня. Сімферополь. Стадіон “Локомотив”. Початок о 21.00

Пряма трансляція на каналі “Футбол”

Прогноз – 2:1

 

Олександрія — Карпати

10 вересня. Олександрія. Стадіон “Ніка”. Початок о 19.00

Пряма трансляція на каналі “Футбол”

Прогноз – 1:1

 

Металіст — Арсенал

10 вересня. Харків. Стадіон “Металіст”. Початок о 19.30

Пряма трансляція на каналі “2+2”

Прогноз “ПС” – 2:0

 

Зоря — Дніпро

11 вересня. Алчевськ. Стадіон “Сталь”. Початок о 15.00

Пряма трансляція на каналі “Футбол”

Прогноз – 0:2

 

Оболонь — Металург Д

11 вересня. Київ. Стадіон “Оболонь-Арена”. Початок о 17.00

Пряма трансляція на каналі “Футбол”

Прогноз  – 0:0

 

Динамо — Іллічівець

11 вересня. Київ. Стадіон “Динамо”. Початок о 19.30

Пряма трансляція на каналі “2+2”

Прогноз – 3:0

Погода