Аматори - 15-07-2010, 01:07 - ФАНАТ 197

Вдруге за останній тиждень

Вдруге за останній тиждень

У Розсошенцях стартував черговий розіграш “Шишацького Кубку”.


ФК “Розсошенці” – “Нове життя” (Андріївка) 0:3

Вдруге за останній тиждень між собою грали ФК “Розсошенці” та “Нове життя” з Андріївки. І якщо минулого вівторка матч на першість міста команди через погодні умови не завершили, то вчора гра відбувалася всі дев’яносто хвилин.

Одразу хочеться сказати, що склад господарів суттєво відрізнявся від того, що виступає на першість міста. ФК “Розсошенці” складений виключно з місцевих футболістів, які грають за команду в чемпіонаті Полтавського району. Виключенням, хіба-що, є Євген Супруненко, який покликаний підсилити центр поля розсошан.

Тому підсумковий результат закономірний і сумніву не підлягає. Господарі грали на рівних з більш досвідченішим суперником перші хвилин двадцять. Та й за цей час небезпека була виключно біля воріт “Розсошенців”. Правий фланг атаки “Нового життя” повністю перегравав своїх візаві. Саме звідси і були забиті два м’ячі у першому таймі. Спочатку після прострілу справа м’яч застряв у штрафному і першим розібрався Ничипорук, який проштовхнув круглого у сітку.І майже одразу гості рахунок подвоїли. Після обрізки в центрі поля м’яч доставили на право Володимир Попову і той виконав навіс у штрафну на неприкритого Олексія Ротаня. До завершення тайму футболісти з Андріївки змарнували ще пару небезпечних моментів.

У перерві тренер господарів Андрій Брагинець зробив кілька замін, які, як виявиться пізніше, особливих дивідендів не принесуть. Як і в першому таймі на лівому фланзі захисту будуть провали, якими по черзі будуть користуватися Бабанський та Попов. Олександр вже на 47-й хвилині міг робити рахунок розгромним, однак після його прострілу і невпевненої гри голкіпера, м’яч потрапив у поперечину, а на добиванні нікого з його партнерів не було. За десять хвилин рахунок все ж таки став 3:0, після вдалої гри гостей на добиванні. Справу зроблено і “Нове життя” провело ряд замін, щоб поберегти своїх лідерів на гру проти “Зорі-Ворскли” у чемпіонаті міста. За хвилину до завершення Супруненко міг скоротити рахунок, але його постріл зі штрафного голкіпер перевів на кутовий.

Володимир ХОМІЧ

Погода