Аматори - 12-10-2013, 10:10 - sasa 165

Ветерани Лубен програли гостям із Кривого Рогу

Ветерани Лубен програли гостям із Кривого Рогу

«Укрлендфермінг» (Лубни) – «Ветеран» (Кривий Ріг) 0:5 (0:1).
Кубок України серед ветеранів (35 і старше). Перший півфінал. Лубни. Стадіон «Центральний». 11 жовтня. 83 галядачі. +16С.
Судді: Ю. Буренко (Київ), Ю. Юрченко, М. Гайдук (обидва – Лубни).
Делегат-інспектор: А. Звєрєв (Бровари).
«Укрлендфермінг»: Кулик, Морозюк, Портяник, Мирко, Сурма, Малих, Шевченко, Козлов, Загоруйко, Тютюнник, Гайдук. На заміну виходили: Біленко, Савлук, Підтоптаний. Тренер: Ю. Тютюнник.
«Ветеран»: Головенко, Маткевич, Бондар, Матвєєв, Семеренко, Сичов, Приходько, Чумак, Арбузов, Атаманчук, Мудрагелєв. На заміну виходили: Бокарєв, Терещенко, Дубровський, Аккуратов, Гладишев, Висоцький. Тренер: О. Чайка.
Голи: Арбузов (12, 49, 65, 71), Приходько (69).

Криворізька команда ветеранів футболу прибула на Полтавщину після перемог у двох чвертьфінальних матчах над командою «Дніпро» (Дніпропетровськ). А лубенці вийшли до півфіналу завдяки відмови грати команди з Рівного.

Зібралися у похід, а бракує туристичного спорядження? Тільки у нас ви знайдете рюкзаки, спальники, інструменти, одяг і багато іншого. Звертайтеся!

З перших хвилин зустрічі ініціативою володіли гості, які вміло будували футбольну гру завдяки досвідченості і практичним навичкам. Адже у великому Кривому Різі триває регулярний чемпіонат міста з футболу серед ветеранських команд, а ветерани Лубен не мають на сьогодні жодної футбольної практики. Отже, результат поєдинку цілком передбачуваний. Тільки поступитися з розгромним рахунком 0:5 ніхто в Лубнах не очікував. Але, як кажуть «вище не попреш» – гості здобули переконливу перемогу, в яких чотири м’ячі забив 37-річний Євген Арбузов, який за свою футбольну кар’єру грав за відомі команди: «Кривбас-2» (Кривий Ріг), «Титан» (Армянськ), «Динамо» (Брест), «Гірник» (Кривий Ріг). Ще один гол на рахунку криворіжця Геннадія Приходька.

Відзначимо, що серед гостей був і воротар команди Олександр Бокарєв, якого пам’ятають лубенські любителі футболу за його виступами у складі відомої на той час «Сули» (1998-1999 роки). Кубкова матч-відповідь суперників у Кривому розі через тиждень , мабуть, буде простою формальністю…

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода